Dow anuncia l’ampliació de la seva planta de poliglicols de Tarragona

La nova capacitat recolza el creixement global en els mercats industrial, d’infraestructura, i de llar i cura personal; s’espera que entri en funcionament l’any 2021

| Actualizado a 25 abril 2019 19:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dow (NYSE: DOW) ha anunciat avui els seus plans per ampliar la capacitat de la seva planta d’alcoxilació de producció de poliglicols en el Complex Industrial de Dow a Tarragona, de la qual se’n beneficiarà principalment la regió d’Europa, Orient Mitjà, Àfrica i la Índia, a més d’Àsia.

Aquesta inversió d’elevat retorn és part de l’estratègia del creixement del negoci de Dow Industrial Solutions i reforça l’expansió de capacitat d’alcoxilació anunciada anteriorment a la Costa del Golf dels EE. UU., amb l’objectiu de recolzar la creixent demanda i l’avanç de la posició de lideratge que Dow té en atractius segments de mercat que creixen per damunt del PIB com són els de llar i cura personal, industrial i d’infraestructura.

“La nova estructura de Dow, més centrada, àgil i orientada al mercat permet una col·laboració més estreta amb els clients i una resposta més ràpida a les oportunitats del mercat i a les seves necessitats de sostenibilitat”, ha afirmat Ester Baiget, Business President del negoci de Dow Industrial Solutions.

"Aquesta nova capacitat optimitza la nostra infraestructura existent per facilitar el creixement dels nostres clients. És un testimoni autèntic de la nostra dedicació i passió per buscar solucions que puguin beneficiar als nostres clients, als nostres mercats i a les comunicats en les quals vivim i treballem”.

Aprofitant les sinergies de la planta ja existent, Dow ha invertit en un nou reactor que permetrà augmentar la producció dels diferents graus de poliglicols, agents tensioactius especials i lubricants.

La versatilitat de la franquícia d’alcoxilació de Dow millora els components químics bàsics per, d’aquesta manera, produir ingredients segurs per a cosmètica, neteja domèstica i industrial, pintures i molts altres productes d’ús diari. Aquesta inversió addicional ampliarà la producció de Dow de lubricants d’elevada qualitat, antiescumejants, agents tensioactius especials i etoxilats.

Sobre Dow

Dow (NYSE: DOW) combina una de les carteres tecnològiques més àmplies de la indústria amb la integració d’actius, la innovació especialitzada i l’escala global per assolir un creixement rendible i convertir-se en la companyia de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible.

El portafolis de negocis de materials d’alt rendiment, productes industrials intermedis i de plàstics de Dow ofereix una àmplia gamma de productes i solucions diferenciats basats en la ciència per als nostres clients en segments de mercat, com embalatge, indústria i infraestructura i béns de consum.

Dow opera globalment 113 plantes de producció a 31 països i ocupa aproximadament a 37.000 persones. Dow va generar unes vendes pro forma d’aproximadament 50.000 milions de dòlars l’any 2018. Les referències a Dow o a la Companyia signifiquen Dow Inc. i les seves subsidiàries. Per a més informació: www.dow.com o @DowNewsroom a Twitter.

Comentarios
Multimedia Diari