«Durant el confinament vam activar la venda ‘online’: va ser un gran avenç»

| Actualizado a 07 diciembre 2021 07:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Materials Gisbert és una empresa dedicada al material de la construcció, una aposta segura avalada pels més de 60 anys d’experiència en el sector. Tot i que la seva gerent, Montse Gisbert, ens comenta que la societat viu un moment d’incertesa que es veu arreu.

Quins són els orígens de l’empresa?

Materials Gisbert és una empresa familiar que van arrencar els meus pares fa més de 60 anys. Van començar fabricant mosaic hidràulic amb la rellevància i pes que tenia en aquella època. Amb el temps, quan el mosaic hidràulic va decaure una mica, la vam transformar en una empresa que està dedicada a la venda al major de material de construcció.

Els pares encara hi treballen?

No, els pares ja no. Ara fa un temps que ho portem el meu germà i jo. Des de llavors hem ampliat seus a Tortosa, Vila-seca i també tenim una botiga física a Tarragona, a banda d’una web on venem material de forma ‘online’.

Veig que la botiga de Tarragona està més destinada al disseny, oi?

Sí, la de Tarragona és una botiga exclusiva dedicada als interiors i al disseny, on ens dediquem a fer disseny personalitzat de cuina i banys.

Vau notar que amb la Covid-19 es ressentia l’empresa?

Per sort, no gaire: hem viscut pujades i baixades com a totes les empreses perquè tot això ha sigut una mica catastròfic, però nosaltres hem pogut continuar treballant. En general, després de sortir del confinament, ha sigut un bon any.

Segur que la botiga ‘online’ va ser una aliada en aquells moments: heu notat algun tipus d’impacte amb el tema de la venda per internet?

Per descomptat! Amb la pandèmia pel mig, per a l’empresa va ser un moment molt impactant, ja que vam trobar una forma per poder continuar treballant i servint productes als nostres clients de la mateixa manera. Per a Materials Gisbert va ser un gran què perquè tot el que es va haver d’aturar, la part ‘online’ es va multiplicar per 4! Va ser un gran avenç i avui en dia s’ha equilibrat, ja que ho hem mantingut en un 2%.

Heu patit algun problema de subministrament aquestes darreres setmanes?

La veritat és que sí: en alguns elements tenim problemes de subministrament i també en les tarifes de preus, està molt desequilibrat. Nosaltres anem buscant material i mirant d’equilibrar la balança amb els preus, tot i que és dur.

I ara mateix, com veuen el futur de l’empresa dins el sector de la construcció?

Doncs mira, t’ho resumiré ràpidament: està tot molt desequilibrat, perquè després de canviar una empresa que estava en desús, la tornes a modernitzar i ara és un nou moment amb nous canvis, però sense una línia clara. Abans transformaves l’empresa en línies de futur orientades al que es feia al planeta, però avui, en general, no ho tenim gens clar. Nosaltres no tenim necessitats actuals, però per sort sabem que comptem amb el suport de la nostra entitat bancària de confiança, el BBVA, per fer els canvis.

Comentarios
Multimedia Diari