«Els colors fantasia i les extensions són les meves especialitats»

| Actualizado a 22 noviembre 2021 08:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ara fa cinc anys, la Mónica Ber Miralles va decidir tornar a Horta de Sant Joan, on va residir de nena, per iniciar una nova vida amb els seus fills. Va ser aleshores quan va tirar endavant el projecte del local que porta el seu nom, Perruqueria Unisex Mónica. Com ella mateixa explica, va comptar amb l’ajuda inestimable d’alguns familiars i de les seves amigues. «Eren les tres de la matinada de la nit anterior a la inauguració i enllestíem la feina. Va quedar tot fantàstic», diu. Encara que té clients de totes les edats, la seva especialització en colors fantasia atrau molta gent jove, la més moderna, d’Horta i de fora del poble.

Quins serveis ofereix?

Estic especialitzada en colorimetria fantasia i extensions. També, en col·laboració amb la Vicky Bontattoo, faig micropigmentació i microblading o, el que és el mateix, el llavi i les celles. I oferim servei de tatuatge i piercing.

Quina és la mitjana d’edat dels seus clients?

Doncs moltíssima gent jove, però també gran i no tan gran. De totes les edats, de zero a cent i també senyors. Tinc molta gent de fora, clients que abans marxaven a Tortosa i ara es queden aquí. Per exemple, a l’estiu és impossible fer vacances perquè hi ha molta feina. El poble s’omple de gent.

De fora d’Horta?

Sí. Aprofiten quan venen de Barcelona els caps de setmana per a pentinar-se aquí. I això ho agraeixes molt i més en els temps que corren.

Quins colors surten més?

Doncs, de tot, depèn de la temporada. Ara a l’hivern, com sempre, els cabells més curtets perquè molesten les bufandes, colors més marrons, més freds, més de temporada, així com a molta metxa. Soc de les que defensa que una metxeta queda sempre molt bonica a la cara. M’agrada donar llum als cabells. I a l’estiu, molt color fantasia i trena boxejadora.

Trena boxejadora?

Sí. És com la trena tradicional, però invertida i amb extensió.

Tractaments?

Sí, per descomptat. I quant a productes, en venc tot el que és bellesa, capil·lars i cremes hidratants. Treballo amb molts colors vegans, per a la gent que es vol deixar de tenyir o que simplement és vegana. D’articles vegans ara comença a haver-hi arreu, però a la perruqueria tinc molts xampús i mascaretes. Són productes sense amoníac i sense cap mena de component d’origen animal. I pel que fa als horaris, soc flexible.

S’adapta a la clientela?

Sí. Tinc un horari marcat, però si un dia plego a les deu, no m’importa, i si haig d’esperar a algun client a què torni de la feina, l’espero. D’igual manera, vaig a pentinar a domicilis quan hi ha persones malaltes o que no poden venir a la perruqueria. Fins i tot em desplaço als pobles del costat a domicilis, no tinc cap mena de problema. Ho faig els dissabtes a la tarda, que és quan no treballo.

La seva entitat financera l’ha ajudat amb el negoci?

Moltíssim. La pandèmia ha estat molt dura i sort que he tingut sempre un suport allà, amb el BBVA. La veritat és que m’han guiat molt bé i m’han intentat ajudar sempre, a mi i a molta gent del poble.

Comentarios
Multimedia Diari