Arrenca la campanya comercial de Nadal a Valls

Se sortejaran diferents vals que es podran canviar a les botigues i als diferents establiments de restauració

| Actualizado a 29 noviembre 2022 09:51
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Arriba una nova edició de la campanya ‘el comerç de Valls s’ho val’. Així ho va presentar el regidor de comerç, Òscar Peris, qui també assegurava que la passada edició va ser un gran èxit. La campanya tornarà a repartir 30.000 euros amb vals, en aquesta iniciativa organitzada per la regidoria de Comerç i Turisme del consistori.

La proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix amb premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. En concret, es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels establiments adherits a la campanya.

Hi haurà 300 vals de compra de 100 € i hi participarà qui faci una despesa de 25

Totes aquelles persones que ahir ja van efectuar alguna despesa, i que ho facin fins al pròxim 8 de gener, per aquest import, obtindran una butlleta que hauran d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipla de Turisme.

La tipologia de comerços que es poden adherir a la campanya és variada i hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de Valls, excepte els grans establiments comercials i els supermercats.

El sorteig es realitzarà a l’oficina de turisme l’11 de gener, i els números guanyadors es publicaran el 18 a la pàgina web municipal i a les xarxes.

Comentarios
Multimedia Diari