Incendi en una casa de Santa Coloma de Queralt

El foc va afectar la xemeneia i el forjat

07 marzo 2023 09:52 | Actualizado a 07 marzo 2023 11:35
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre dotacions de bombers van ser mobilitzades, la tarda d’aquest dilluns, en rebre’s l’avís d’un incendi en un habitatge de Santa Coloma de Queralt. El foc originar-se a la xemeneia i també va afectar el forjat.

L’avís es va rebre a les 16.54 hores per un foc en el número 27 de la carretera de Montblanc. Bombers dels parcs de Santa Coloma, Montblanc i Cervera així com de la Regió d’Emergències van anar al lloc. Mentrestant, el propietari va estar tirant aigua a la teulada.

Quan van arribar els bombers, ja no havia flama però sí fum a les dues plantes. Per això, van començar a revisar-les i a remullar la teulada. També van accedir fins a la xemeneia. El forjat va quedar afectat per la temperatura.

A tres quarts de set s’havia revisat el forjat i ventilat l’edifici. Les dues persones que estaven a la casa quan es va originar l’incendi van resultat il·leses.

Al Catllar

Per una altra part, a dos quarts de deu del vespre d’ahir es va declarar un altre incendi de xemeneia, en aquest cas al carrer Mare de Déu de Montserrat, a la urbanització Esplai Tarragoní, al terme municipal del Catllar.

Tres dotacions de bombers del parc de Tarragona van ser activades, però quan van arribar el foc ja estava apagat. Es van encarregar de remullar la xemeneia i fer una revisió. A les deu la situació estava normalitzada.

Comentarios
Multimedia Diari