L’Ajuntament d’Aiguamúrcia arranja dues pistes poliesportives

Les obres de la del Pla de Manlleu ja s’han acabat i no han començat encara les de les Pobles, on es retirarà la tanca i s’allargarà el paviment

25 septiembre 2022 20:11 | Actualizado a 26 septiembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha acabat la millora de la pista poliesportiva del Pla de Manlleu i està a punt d’iniciar les obres de la de les Pobles. El projecte preveu la reparació del ferm de la pista, la reparació del tancat perimetral i finalment la senyalització i marcatge de les pistes de futbol i de bàsquet, segons les normes NIDE, la normativa sobre instal·lacions esportives i per a l’esbarjo, creada pel Consejo Superior de Deportes.

El pressupost de licitació de l’obra és de 45.202,51 i es compta amb una subvenció del 95 per cent per part del Pal d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona d’enguany.

La pista poliesportiva del nucli de Pla de Manlleu està situada al mig del poble. Amb una superfície de 615 metres quadrats, tenia diverses patologies en forma de forats, ocasionats per l’ús i el pas del temps. La pista, que també fa pati de l’escola, s’ha reparat el paviment i s’ha marcat com a pista de futbol sala i bàsquet.

Per la seva part, la pista de les Pobles està situada al costat del nou consultori mèdic. Es retirarà la tanca actual, es repararan alguns dels pals actuals i també se’n substituiran alguns. Es rebaixarà amb una retroexcavadora els xiprers i el mur de formigó.

També el terreny, des del mur actual fins a la tanca del carrer per poder allargar el paviment de la pista al nivell actual (18,90 m2). Es podrà practicar també futbol sala i bàsquet.

Comentarios
Multimedia Diari