L’exèrcit retira el pont provisional de Montblanc

Es va instal·lar després dels aiguats al Francolí l’octubre de 2019

07 junio 2023 16:08 | Actualizado a 07 junio 2023 16:11
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’exèrcit espanyol ha iniciat aquesta setmana els treballs per retirar el pont provisional del Bolovi a Montblanc, instal·lat l’any 2020 després dels aiguats de l’octubre del 2019.

La riuada es va emportar el pont original i la incubadora d’ous Crusvi, que es troba a l’altra banda, va quedar incomunicada.

Aquests últims mesos, l’Ajuntament de Montblanc ha construït el pont definitiu que ja es pot utilitzar. Aquest dimecres, l’alcalde en funcions de Montblanc, Josep Andreu, s’ha reunit amb el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Santiago Castellà. Segons Castellà, Andreu ha «agraït molt aquesta col·laboració tan efectiva» de l’exèrcit. Andreu ha evitat fer declaracions i la fotografia al costat dels militars.

Qui sí que ha comparegut és el regidor d’urbanisme en funcions, Juan Manuel Cabello, que ha donat les gràcies a l’exèrcit «pels serveis prestats».

D’altra banda, el comandant militar de Barcelona i Tarragona, César de Cea, ha assegurat que aquesta col·laboració «és un exemple d’un recolzament a les autoritats civils amb les capacitats militars».

Comentarios
Multimedia Diari