Mariona Escoda, estrena a casa

La cantant vallenca va presentar al Teatre Principal el seu primer ‘extended play’ (EP)

| Actualizado a 30 enero 2022 07:52
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tocar a casa és quasi sempre sinònim d’èxit total. És el que lo va passar ahir a la nit a la cantant vallenca Mariona Escoda, que va escollir la seva ciutat nadal per presentar el seu primer extended play (EP), format per sis temes carregats d’emocions. «Vaig plorar per sentir que marxaves de sobte//Vaig oblidar que hi ha frases que maten quan cauen a sobre// Vaig fingir que d’amor no es podia morir, no// I vaig desitjar que tot el que vam viure ho prenguessis amb tu,//I ara he oblidat com estimar». És part de la cançó que dona nom a aquest treball, Tal com havia de ser. És una peça dedicada als seus avis. És un cant a l’amor en tots els sentits. Totes sis cançons tenen la lletra i la música d’aquesta jove cantautora vallenca nascuda l’any 2001, quan també hi va haver Decennals.

Les influències

El Teatre Principal de Valls va ser l’indret escollit per presentar aquestes cançons on hi ha, com no, algunes influències del teatre musical, un món a nivell nacional en el qual es va introduir només amb 16 anys.

Ahir a la nit, davant un públic incondicional, va oferir els sis temes d’aquest EP junt amb sis peces clàssiques versionades escollides expressament per ella per a tan especial ocasió.

Per a aquells fans que ahir es van perdre el concert de Mariona Escoda a Valls que sàpiguen que, ara per ara, no n’està previst cap més, tot i que a la cantant li agradaria pujar dalt de l’escenari a Lleida o Barcelona. Però per ara és només un desig. Mentrestant , qui vulgui escoltar la seva música pot comprar el seu àlbum està a la venda a la web de cisterbooks.cat. També el ven ella mateixa a través de xarxes socials. I el comprador és de Valls, li dona en persona.

Comentarios
Multimedia Diari