Mor Magí Trullols, exalcalde de Santa Coloma de Queralt

Va presidir el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i en va ser també conseller

04 marzo 2023 22:23 | Actualizado a 05 marzo 2023 17:34
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Magí Trullols Trull, que va ser alcalde de Santa Coloma de Queralt i president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ha mort avui.

Trullols va portar les regnes de Santa Coloma durant quatre anys, del 2015 al 2019, sota les sigles de Compromís. A les eleccions de 2019 va perdre l’alcaldia i va quedar com a regidor, càrrec que encara ocupava.

Com a regidor va ser escollit com a conseller comarcal des de 2007 i fins a 2019. Es va encarregar de l’Àrea de Benestar Social.

El 12 de juliol de 2019 va ser envestit president del Consell Comarcal després que la Federació d’Independents de Catalunya (FIC), a la qual pertanyia, arribés a un pacte amb ERC per repartir-se la legislatura. Durant els dos primers anys va ser ell el president i els dos següents, la republicana Carme Pallàs.

La seva elecció al front del Consell Comarcal va tenir els vots favorables de tots els consellers excepte un, que votà en blanc.

Durant la presa de possessió es va marcar com a objectius l’aigua potable, la millora de la xarxa de carreteres i de telecomunicacions i frenar el despoblament. Va reivindicar millores a les carreteres C-241 i C-14 o la finalització de l’A-27 amb el Coll de Lilla.

Magí Trullols també era tresorer dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya. Va ser una de les persones fundadores de l’entitat i que de bon principi va aportar tot el seu saber i la seva col·laboració en aquesta feina tan engrescadora que fem a Sant Magí des de fa anys. També era col·laborador de moltes activitats associatives de la vila.

Comentarios
Multimedia Diari