Una vida de pel·lícula

La mirada de Pep Escoda

| Actualizado a 19 marzo 2023 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Que un retratat aparegui a l’estudi amb una muda entra dins la normalitat. Però que obris la porta i que arribin amb un tamboret a la mà no m’havia passat mai. Són aquests detalls de l’Arantxa que la fan una dona especial i creativa.

De petita agafava les sabatilles del pare i feia puntetes. El seu avi, fotògraf i artista, era qui portava el cinema Goya de Puertollano.

L’Arantxa era una nena que havia de pujar damunt d’un tamboret per canviar les bobines del projector. La imatge recorda aquell Cinema Paradiso: una història d’amor pel cine. Van deixar la pantalla gran i les bobines per viatjar a Tarragona... Amb el tamboret?

L’avi la va inscriure amb vuit anys a l’Escola Municipal de Dansa de Tarragona, i no ha parat de ballar fins el dia d’avui.

Dirigeix, juntament amb Alfredo Bravo, el Centre de Dansa Sagardoy Bravo, a Tarragona. L’Arantxa és energia i entusiasme, intensitat que transmet als seus alumnes amb produccions pròpies.

Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

Comentarios
Multimedia Diari