L’educació inclusiva en el lleure, protagonista de l’estiu formatiu de joventut

Un total de 44 joves han assistit al curs de monitoratge

| Actualizado a 21 agosto 2022 22:55
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Montsià ha oferit de nou aquest estiu els cursos de formació en monitoratge i educació de lleure infantil i juvenil. Aquests han estat enguany ampliats amb un projecte nou conjunt amb APASA.

En total han sigut 13 persones usuàries de l’entitat les que s’han format en el curs de Curs d’iniciació al voluntariat i lleure educatiu a Amposta. Un curs que els permetrà exercir com a suport a persones monitores.

El curs de premonitoratge d’Amposta ha vingut de la mà d’APASA i ha estat un projecte molt enriquidor a tots els nivells. «Perquè t’adones que dones igualtat d’oportunitats a les persones del territori, sigui quina sigui la seva condició i recorregut», explica Sònia Tomàs Roiget, consellera comarcal de Joventut al Montsià.

S’han fet també cursos, de premonitoratge, a la Ràpita, on s’han format 21 joves. Pel que fa als cursos de monitoratge, s’han dut a terme a Alcanar i Santa Bàrbara i han assistit 44 joves.

«Els cursos generen molt interès entre el jovent, perquè un estudiant durant l’estiu pot treballar i incorporar-se al món laboral. Tenim un territori que estacionalment demanda aquests perfils», apunta Tomàs.

Comentarios
Multimedia Diari