És l’hora de Reus!

19 marzo 2023 12:55 | Actualizado a 20 marzo 2023 07:00
Sandra Guaita
Comparte en:

Reus necessita polítics i polítiques que escoltem, amb ganes, il·lusió i molta voluntat de treballar per tota la ciutadania. Reus ha de ser una ciutat més justa, més amable, més solidària i això ho volem fer des del detall més petit fins al més gran.

Hem de començar per millorar el dia a dia de tots vosaltres, des d’arranjar aquella vorera en mal estat fins als grans projectes. Això, tot i ser a l’oposició, ja ho hem estat fent. Els mateixos veïns i veïnes de diferents barris de Reus ens ho van explicar el passat dilluns, quan vam detallar quin és el Reus que vull liderar i que volem crear tots junts. He estat a l’oposició durant 10 anys, des d’on he fet molta feina, i des del 2019 sóc diputada al Congrés.

M’he convertit en la setena regidora de Reus per lluitar al 100% per les propostes que transformaran la ciutat com per exemple l’Estació de Bellissens i la Intermodal.

La nostra manera de fer és comptant amb tota la ciutadania i lluitant col·lectivament per millorar Reus, i així ho volem fer a partir del 28 de maig.

Vull donar el millor de mi, perquè m’estimo Reus, perquè és el moment de retornar tot el que Reus m’ha donat. Vull un Reus on viure, treballar i ser feliç. Per això reivindico el canvi

Vull donar el millor de mi, perquè m’estimo Reus, perquè és el moment de retornar tot el que Reus m’ha donat. Vull un Reus on viure, treballar i ser feliç. Per això reivindico que és el moment del canvi i aquest el farem amb tots vosaltres.

Volem un Reus de primera, uns barris dignes per construir una ciutat igualitària, sense distincions i amb l’ajuda de tots farem que el canvi sigui imparable. Canvi, transformació i rellançament son paraules que van associades si o si a la nostra manera de fer.

Tenim al cap la ciutat, tenim clar el projecte, el treballem conjuntament amb els veïns i veïnes de Reus, amb el teixit econòmic i empresarial, amb la universitat, amb les entitats i associacions, treballem amb un projecte clar i definit però sempre amb la voluntat inequívoca de que volem que sigui un projecte col·lectiu i de ciutat.

Cuidar el present i el dia a dia de les persones és una prioritat indiscutible, però tenim la capacitat i la força per transformar, no tan sols el present, sinó també el futur. El futur que la ciutat i que tots i totes nosaltres mereixem.

Som una ciutat dinàmica, acostumada a fer-se a si mateixa i a lluitar per ser el que som. Hem estat una ciutat referent en molts àmbits, com per exemple el cultural, el comercial, el sanitari o l’agroalimentari, però portem massa temps movent-nos tan sols per inèrcia. Ha arribat l’hora d’un govern que estigui a l’alçada del que tots i totes vosaltres mereixeu, d’un govern que acompanyi i sigui facilitador de que els petits i grans projectes passin.

Cuidar el present i el dia a dia de les persones és una prioritat indiscutible, però tenim la capacitat i la força per transformar, no tan sols el present, sinó també el futur

Hem de construir i transformar la ciutat per totes les persones que hi vivim, on totes les polítiques vagin adreçades a les que vulgueu viure, treballar i gaudir de Reus. Les persones com a eix principal de totes les polítiques, on la salut, la cultura, l’esport, el benestar, l’educació i el treball digne moguin la nostra feina i els nostres esforços.

La ciència, la innovació i l’economia, com a eixos espectaculars de transformació i rellançament. Una ciutat verda i sostenible com a compromís ineludible amb el planeta, però també com una oportunitat econòmica i empresarial sense precedents per la nostra ciutat.

És el moment d’empènyer per convertir el futur en present. Perquè estimem Reus, treballem per Reus i transformem Reus. El canvi per Reus ja està aquí i compto amb tots i totes vosaltres per fer-lo possible. El moment és ara, ha arribat l’hora de Reus!

Comentarios
Multimedia Diari