Passeig Josep Borrell

17 marzo 2023 19:25 | Actualizado a 18 marzo 2023 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

D’una banda, el Govern d’Israel ha rebutjat diverses peticions del diplomàtic per visitar Israel i els territoris palestins. L’executiu de Netanyahu està molest amb Josep Borrell perquè va fer unes declaracions en les quals va comparar les activitats de l’exèrcit israelià amb les de l’organització palestina Hamàs.

L’altra mala notícia és que al seu poble, la Pobla de Segur, han fet un referèndum i han votat canviar el nom del passeig Josep Borrell pel de passeig 1 d’Octubre. No sé quina de les dues notícies ha sabut més greu a Borrell.

L’alt representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors, Josep Borrell, ha tingut una mala setmana per motius ben diversos

La Pobla de Segur és bressol de grans figures polítiques. Des de qui fou ministre d’Afers Exteriors, Pedro Cortina Mauri, al mateix Borrell, passant per l’exconsellera de Justícia, Ester Capella, integrada ara a la ‘triple E’ (Ernest, Elisenda i Ester) d’Ernest Maragall a l’Ajuntament de Barcelona. Al referèndum per retirar el nom de Borrell del nomenclàtor de la Pobla han participat 322 veïns, el 12% del cens. 250 votants van votar a favor de canviar el nom i 64 en contra.

Només ha quedat clar que batejar carrers amb noms de polítics en actiu és una mala idea. Aquestes decisions s’han de deixar madurar als pallols de la Història.

Comentarios
Multimedia Diari