Tarragona i Elisabet II

14 septiembre 2022 20:10 | Actualizado a 15 septiembre 2022 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

El nostre corresponsal al Baix Penedès, J.M. Baselga, no ha trigat a recordar Alfred Romagosa, el maître de l’Arboç que va treballar durant dos anys a l’Hotel Ritz de Londres (1997-1999).

Romagosa era l’encarregat de preparar el gintònic a Elisabet II per desig explícit de la il·lustre clienta. Havia de ser amb molta ginebra, poca tònica i un toc de llimona. Ningú no sabia trobar el punt com Romagosa.

Aquesta setmana, Màrius Carol, expert en temes de la reialesa, explica a la seva columna de La Vanguardia que durant l’única visita que Elisabet II va fer a Espanya va voler visitar el Museu Picasso de Barcelona.

Una de les tècniques del periodisme local consisteix a buscar nexes propers amb les notícies d’abast mundial. Per exemple, ara cal indagar la relació entre la reina Elisabet II i Tarragona

Un escamot de la Crida va rebre la visitant amb una traca de petards. El llavors rei Joan Carles, en un gest de distensió, va saltar del cotxe oficial i va anar a comprar una bossa de carquinyolis per a la Reina a la pastisseria Brunells.

Finalment, la Carla Pomerol ens ha fet saber que el barrilet de les festes de Santa Tecla ha deixat de fabricar-se a Sidney, ciutat d’Austràlia, un país de la Commonwealth. Agafant el rave per les fulles, no deixa de ser casualitat que la relació comercial de Tarragona amb el postrem imperi britànic acabi amb la mort d’Elisabet II.

Comentarios
Multimedia Diari