El Temps a Tarragona: Baixaran les temperatures

La previsió meteorològica per dimarts, 22 de novembre

| Actualizado a 21 noviembre 2022 16:57
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament d’oest a est i al matí quedarà serè en general, excepte a punts del nord de la depressió Central on els estrats baixos deixaran el cel molt ennuvolat fins a migdia. Malgrat tot, al llarg de la tarda arribaran núvols alts i mitjans per l’oest que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, sobretot a l’oest del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert al llarg de tota la jornada.

Precipitacions

Al llarg del dia s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu, sobretot de matinada, quan de manera més dispersa podrà arribar a altres punts de la serralada. Serà d’intensitat feble, puntualment moderada de matinada. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu voltarà els 1.200 metres fins a migdia, si bé al vessant nord del Pirineu inicialment se situarà entorn dels 1.000 metres, a partir de llavors pujarà i al final del dia se situarà entorn dels 1.800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà moderadament més baixa. La temperatura màxima també serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta al llarg del dia, sobretot a cotes mitjanes i altes, i a punts del nord de la depressió Central també serà reduïda per algun banc de boira o boirina fins a mig matí.

Vent

S’imposarà el vent de components nord i oest en general, d’intensitat entre moderada i forta amb cops molt forts, menys probables a zones del quadrant nord-est. Al llarg de la tarda tendirà a afluixar.

Comentarios
Multimedia Diari