El Temps a Tarragona: baixen les temperatures

La previsió per divendres, 18 de novembre

| Actualizado a 17 noviembre 2022 17:51
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a primera hora del matí, tot i que amb estrats baixos a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est. Al llarg del matí creixeran nuvolades a punts de la meitat est i del litoral central i alhora que augmentarà la nuvolositat per l’oest. A partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al terç nord, meitat est i resta del litoral central, i mig o molt ennuvolat a la resta.

Precipitacions

Durant la matinada és possible algun ruixat dispers a l’interior del quadrant nord-est, i se n’espera a partir del matí. A partir de migdia, s’esperen xàfecs a la meitat est i al Pirineu, que a partir del vespre tendiran a quedar restringits a punts del quadrant nord-est, sector central del litoral i vessant nord del Pirineu. Seran febles o moderats, i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, si bé és possible que siguin localment forts i abundants al litoral central. La cota de neu se situarà al matí al voltant dels 1700 metres i baixarà fins a l’entorn dels 1.400 metres a la tarda, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà fins als 1.200 metres al final del dia. És possible que localment vagin acompanyats de tempesta i de calamarsa al quadrant nord-est durant la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre moderadament i acusadament, i en molts casos es podrà donar al final del dia. La temperatura màxima també baixarà moderadament o acusadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general o excel·lent a la meitat sud, tot i que localment hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinals a punts de l’interior. A banda, a zones de muntanya del quadrant nord-est tendirà a quedar regular o localment dolenta, així com al Pirineu a partir de migdia.

Vent

Bufarà tramuntana a l’Empordà i mestral a les Terres de l’Ebre i sud del Camp de Tarragona; d’intensitat moderada amb ratxes fortes fins al matí, a partir de migdia afluixarà, però es tornarà a reforçar a partir del vespre per acabar bufant entre moderat i fort amb cops molt forts. A la resta, bufarà fluix i variable fins al matí. A partir de llavors s’imposarà el component nord i oest al Pirineu i la meitat oest, mentre que serà fluix i variable a la resta, amb predomini del component sud i est al litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari