El Temps a Tarragona: El vent afluixa però continua present

La previsió meteorològica per diumenge, 20 de novembre

| Actualizado a 19 noviembre 2022 13:58
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts que seran més abundants a partir de la tarda. Tot i això, durant les hores centrals del dia circularan intervals de núvols que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat a la meitat nord, o molt ennuvolat al Pirineu, sobretot al vessant nord. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a punts de l’altiplà Central, Ponent i el prelitoral sud.

Precipitacions

És probable precipitació feble i minsa durant les hores centrals del dia al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa en general. La màxima serà semblant o pujarà lleugerament, sobretot al terç sud.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general, o localment regular o dolenta al vessant nord del Pirineu durant les hores centrals del dia. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina a punts de l’altiplà central, litoral sud i Ponent fins a primera hora del matí.

Vent

A l’Empordà, oest de la depressió Central, litoral i prelitoral sud i cotes altes del Pirineu, el vent bufarà de components nord i oest. Fins a migdia serà entre fluix i moderat amb alguns cops forts, sobretot a les Terres de l’Ebre i al nord de la Costa Brava, on hi haurà cops molt forts fins a mig matí. A la tarda, el vent afluixarà. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari