El Temps a Tarragona: Molts núvols al llarg del matí

La previsió per aquest dilluns, 28 de novembre

| Actualizado a 28 noviembre 2022 18:43
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà ràpidament de matinada i quedarà molt ennuvolat o cobert fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà gradualment d’oest a est i el cel anirà quedarà progressivament serè o poc ennuvolat. Tot i això, durant la tarda també arribaran algunes nuvolades al terç oest del territori. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà cobert tot el dia.

Precipitacions

S’espera precipitació a qualsevol punt fins a mig matí, i fins a migdia a punts de la meitat nord del litoral i prelitoral. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu se n’espera tota la jornada. La precipitació serà d’intensitat entre feble i moderada, i s’acumularan quantitats minses o poc abundants, localment abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu baixarà dels 1.500 als 1.200 metres, puntualment més baixa al vessant nord i al matí al vessant sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central i es donarà al final del dia, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més alta. La màxima serà similar o lleugerament més baixa, tret de la meitat nord del país on davallarà entre lleugerament i moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular fins a mig matí, i entre bona i excel·lent a partir de llavors. A banda, serà regular o dolenta a cotes mitjanes i altes del vessant nord del Pirineu.

Vent

S’imposarà el vent de component oest a la meitat oest del país moderat amb cops forts, i amb mestral a les Terres de l’Ebre que bufarà amb alguns cops molts forts. Al quadrant nord-est el vent serà fluix i variable, si bé al nord i est de l’Emoprdà s’imposarà la tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts, i alguns de molt forts al nord del cap de Creus.

Comentarios
Multimedia Diari