El Temps a Tarragona: Núvols al llarg del dia

La previsió meteorològica per divendres, 25 de novembre

| Actualizado a 24 noviembre 2022 15:31
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins a mig matí estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts que circularan d’oest a est. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, alhora que creixeran algunes nuvolades, al terç nord i altres punts del sector central del litoral i prelitoral. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central, i estarà molt ennuvolat o cobert a partir de mig matí al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

Durant les hores centrals del dia s’esperen alguns ruixats al terç nord i altres punts del sector central del litoral i prelitoral, i al final del dia només en quedarà al vessant nord del Pirineu. En general, la intensitat serà feble o moderada, i les quantitats de precipitació seran minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 1.600 metres, al final del dia baixarà fins a 1.400 metres al vessant nord del Pirineu. Localment aniran acompanyats d’alguna tempesta i no es descarta que de calamarsa.

Temperatures

La temperatura quedarà lleugerament més baixa. La mínima en alguns casos es donarà al final del dia.

Visibilitat

La visibilitat serà bona fins a migdia, si bé de matinada hi haurà bancs de boira i boirina a punts de la depressió Central i de la vall de l’Ebre, i a partir de migdia quedarà regular o dolenta a zones de muntanya sobretot del terç nord.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral. Al matí s’imposarà el vent de component oest progressivament al terç oest de Catalunya, mentre que a la resta s’imposarà el vent de component sud. Al final del dia bufarà el vent de components nord i oest arreu, entre fluix i moderat, amb cops forts o molt forts a cotes altes del Pirineu. A banda, bufarà la tramuntana a la Costa Brava i el mestral al terç sud entre fluix i moderada amb cops forts al llarg del dia, sobretot a partir de mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari