El Temps a Tarragona: núvols alts i vent al sud de Cap Salou

La previsió per aquest dimecres, 16 de novembre

| Actualizado a 15 noviembre 2022 17:20
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà molt ennuvolat per núvols mitjans que tendiran a minvar al llarg del matí, i hi haurà estrats baixos matinals a punts de l’interior. A partir de migdia arribaran núvols alts que circularan d’oest a est, al final del dia n’arribaran també de mitjans. A banda, al quadrant nord-est es formaran intervals de núvols baixos, més abundants fins a migdia.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble i aïllat al quadrant nord-est al matí. La cota de neu voltarà els 2.100 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima quedaran lleugerament més baixes, si bé la mínima quedarà semblant al litoral i lleugerament més baixa al seu extrem sud.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Independentment, empitjorarà al matí al quadrant nord-est on quedarà regular a cotes elevades i hi haurà alguns bancs de boira o boirina al nord de la depressió Central fins a primera hora del matí.

Vent

Al matí bufarà de component nord i oest als dos extrems del territori, entre fluix i moderat, amb algun cop fort al nord del cap de Creus i al sud del cap de Salou. A la resta bufarà vent fluix i de direcció variable. A partir de migdia s’imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb algun cop fort en general, si bé predominarà el component sud fluix al quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari