El Temps a Tarragona: si plou, ho farà per l’oest

La previsió per aquest dijous, 17 de novembre

| Actualizado a 16 noviembre 2022 18:06
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al llarg del dia circularan bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel molt ennuvolat, si bé hi haurà clarianes transitòries, sobretot durant les primeres hores del matí. A banda, a partir de mitja tarda arribaran algunes nuvolades pel quadrant nord-oest i resta del Pirineu..

Precipitacions

S’espera alguna precipitació feble a partir del migdia a punts de la meitat oest, sobretot a l’extrem oest. A més, a partir de mitja tarda hi haurà alguns ruixats al quadrant nord-oest i resta del Pirineu, d’intensitat entre feble i moderada. S’acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants. No es descarta que vagin acompanyats d’alguna tempesta. La cota de neu tendirà a baixar dels 2.300 als 1.800 metres al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot al litoral, prelitoral i Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé quedarà regular durant la tarda i nit al Pirineu i Prepirineu, sobretot l’occidental.

Vent

Bufarà el vent de component oest en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la meitat sud i zones elevades de Catalunya, sobretot de matinada i a partir de migdia, al final del dia hi haurà algun cop molt fort al massís del Port. A partir de migdia, al litoral girarà transitòriament a component sud i oest. A banda, al nord de l’Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a migdia i de nou a la nit quan bufarà amb cops forts i algun de molt fort, sobretot al massís de les Alberes. Al quadrant nord-est hi haurà nombroses estones de vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud.

Comentarios
Multimedia Diari