El Temps a Tarragona: Tornen les pluges

La previsió meteorològica per aquest dimarts, 15 de novembre

| Actualizado a 14 noviembre 2022 17:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al quadrant nord-oest estarà molt ennuvolat al matí i quedarà cobert la resta del dia. A la resta del territori estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà fins a quedar molt ennuvolat o cobert a la tarda. A partir del vespre tendirà a minvar la nuvolositat, excepte al vessant sud del Pirineu i altres punts del quadrant nord-oest.

Precipitacions

Al matí precipitarà feblement al vessant sud del Pirineu, mentre que a la tarda la precipitació s’estendrà a la meitat oest i és possible que arribi de manera aïllada i feble a altres indrets de Catalunya. Acumularan quantitats minses, localment poc abundants al quadrant nord-oest, sobretot al vessant sud del Pirineu. La cota de neu voltarà els 2400 metres, i baixarà al final del dia fins als 2200 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta en conjunt, si bé a punts del Pla de Lleida podrà baixar lleugerament. La màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé baixarà lleugerament a punts del quadrant nord-oest.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, localment dolenta a cotes mitjanes i altes, sobretot de vessant sud del Pirineu.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i variable, si bé hi haurà terral a la meitat sud del litoral i a la Costa Brava predominarà el component sud de matinada. La resta de la jornada s’imposarà el component sud i oest al litoral que bufarà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral nord. A l’interior predominarà al centre del dia el component oest entre fluix i moderat, amb cops forts al quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari