El Temps a Tarragona: ventades a tota la província

La previsió meteorològica per dissabte, 19 de novembre

| Actualizado a 18 noviembre 2022 14:25
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. A la resta, de matinada estarà molt ennuvolat, sobretot per núvols alts i mitjans. Al matí la nuvolositat tendirà a minvar i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general a partir de migdia, amb la formació de núvols mitjans a sotavent del Pirineu i Prepirineu. Independentment, hi haurà algunes nuvolades a punts de l’interior del quadrant nord-est i del sud de la Costa Brava i nord del litoral central, especialment entre mig matí i el vespre. A banda, hi haurà estrats baixos fins a primeres hores del matí a la depressió Central.

Precipitacions

S’espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 1.200 als 1.000 metres aproximadament de matinada. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa en general, o poc abundant a cotes altes. Per altra banda, durant la matinada és possible algun ruixat aïllat al litoral central, mentre que entre el sud de la Costa Brava i al litoral central se n’espera entre el matí i la tarda. Serà d’intensitat feble i minso, si bé localment serà moderat i poc abundant.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament o localment moderadament més baixa, sobretot la mínima. Hi haurà glaçades febles a fondalades interiors, sobretot de la meitat nord.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent a la major part del país, malgrat que fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina al nord depressió Central. A banda, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà regular o dolenta, especialment a zones elevades.

Vent

En general, hi haurà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts. Bufarà més reforçat a l’Empordà, Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona, Ponent i cotes altes del Pirineu, on hi haurà algunes ratxes molt fortes, sobretot durant la primera meitat del dia i a l’extrem sud del país. A la tarda, el vent tendirà a afluixar. Tot i això, el vent serà fluix i de direcció variable al litoral central, l’interior de la meitat est, Prepirineu i Catalunya Central.

Comentarios
Multimedia Diari