L’Hospital Joan XXIII de Tarragona, en 5 milions de cupons de l’ONCE

El cupó es podrà adquirir aquest dimecres, 11 de gener

| Actualizado a 09 enero 2023 11:56
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’ONCE dedica el seu cupó del proper dimecres 11 de gener a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Cinc milions de cupons difondran la imatge d’aquest centre hospitalari per tot l’Estat.

Aquest cupó pertany a la sèrie ‘Tú eres importante’, que l’ONCE dedica als hospitals de referència de les 50 províncies i les dues ciutats autònomes. L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona és un centre capdavanter en l’àmbit sanitari, assistencial, en recerca i en docència, així com també en l’àmbit social.

És l’hospital públic de referència a la província de Tarragona, i forma part de l’Institut Català de la Salut. L’hospital compta amb tecnologia sanitària molt avançada que permet diagnosticar de forma ràpida i segura, i s’hi intervenen problemes de salut d’alta complexitat.

La sèrie ‘Tú eres importante’, formada per 52 cupons, té l’objectiu és difondre la tasca que realitzen els grans hospitals públics de l’Estat per a millorar la salut de milions de persones i les magnífiques trajectòries que han quedat de manifest durant la pandèmia provocada per la Covid-19. A Catalunya també han format part d’aquesta col·lecció l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Arnau de Vilanova (Lleida) i l’Hospital Josep Trueta (Girona).

Totes les loteries de l’ONCE formen una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l’Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat; i una gestió segura i responsable perquè l’ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels productes fins a la seva comercialització.

El Cupó Diari de l’ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l’Organització, 2.500 d’ells a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.

Comentarios
Multimedia Diari