Virgínia Martínez Torres, nova directora dels Serveis Territorials a Tarragona de Justícia

Substitueix Mònica Solé Padró, que fins ara ocupava el càrrec

| Actualizado a 16 enero 2023 19:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Virgínia Martínez Torres ha estat nomenada aquest matí directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona.

Martínez és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Rovira i Virgili i també ha cursat un postgrau en Gestió i Direcció de Centres Educatius a la mateixa universitat.

A més, també té un postgrau en Processos Editorials per la Universitat Oberta de Catalunya i un altre en Lideratge Institucional i gestió de Polítiques Públiques per la UManresa. Ha estat coautora del llibre Tenim drets, Enrotlla’t amb els ODS i Abecedari de la solidaritat.

És funcionària del cos superior de l’administració pública i actualment exercia la docència a l’institut Baix Camp de Reus, a batxillerat. També ha treballat a l’escola Elisabeth de Salou, entre els anys 2007 i 2019, on va ser cap del departament de llengües i ha exercit com a sindicalista i secretària del Comitè d’Empresa, així com a representant de l’equip docent al Consell Escolar. Paral·lelament, també ha estat docent en administracions estrangeres, a l’escola francesa i a l’anglesa.

A banda, també ha estat coordinadora de pràctiques del Màster Universitari UNIR/URV, així com coordinadora de programes d’intercanvi.

Comentarios
Multimedia Diari