Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Colla Joves es consolida a Llorenç

La Jove estrena el 3de8p i els Nens completen els castells bàsics de 8

Pau Ruiz

Whatsapp
La Jove va descarregar el primer 3de8p de l’any. Foto: Cedida / 4de9f completat ahir per la Joves a Llorenç. Foto: Cedida / 3de8 descarregat pels Nens del Vendrell a Llorenç. Foto: Cedida

La Jove va descarregar el primer 3de8p de l’any. Foto: Cedida / 4de9f completat ahir per la Joves a Llorenç. Foto: Cedida / 3de8 descarregat pels Nens del Vendrell a Llorenç. Foto: Cedida

La Colla Joves Xiquets de Valls va confirmar ahir a la diada de Festa Major a Llorenç del Penedès que la injecció de moral que els havia suposat la diada de Firagost fa 5 dies no va ser fruit de la casualitat. 

I és que els del carrer d’en Gassó van anotar-se ahir al migdia la millor actuació fins al moment, en tornar a descarregar en una mateixa diada i per segon cop aquesta temporada el 3de9 i el 4de9 amb folre. A diferència del passat dimecres a Valls, els de la camisa vermella van descarregar el 3de8 amb el pilar, i van tancar l’actuació tornant a ensenyar l’impecable pilar de set amb folre.

La Jove de Tarragona hi va portar una estrena aquesta temporada, el 3de8 amb el pilar amb el que van fer servir per obrir la primera ronda. 
Posteriorment, els tarragonins van apostar novament pel 2de8 amb folre. Si bé semblava més tranquil que el de fa una setmana a Vilallonga, instants abans de l’aleta l’estructura va començar a patir, fins que poc després de la carregada va acabar cedint. Els de la camisa lila van completar l’actuació amb el 4de9 amb folre i amb l’espadat de set amb folre a la ronda de pilars.

Regust amarg per als Nens del Vendrell que, a diferència de l’any passat, no van poder completar un castell de nou a la que denominen com «la seva segona plaça». Els del Baix Penedès volien començar forts, però una indecisió de la canalla tant en el 5de8 com amb la següent temptativa amb el 2de8 amb folre va fer que els Nens del Vendrell reconduïssin l’actuació amb el 3de8 i el 4de8.

ELS RESULTATS

Llorenç del Penedès

 • Nens del Vendrell: id5de8, id2de8f, 3de8, 4de8, idpde6
 • Colla Joves: 3de9f, 4de9f, 3de8p, pde7f
 • Jove de Tarragona: 3de8p, 2de8fc, 4de9f, pde7f

La Móra

 • Nois de la Torre: 3de7, 3de7a, 5de7
 • Castellers d’Altafulla: 2de6, 3de7, 5de6
 • Colla Joves: 3de8, 4de8, 5de7, pd6

La Fatarella

 • Castellers de Sant Pere i Sant Pau: 2de7, 3de7 i 4de7 simultanis, 5de7, 4de7a, pde6
 • Els Pallaresos
 • Nois de la Torre: 3de7a, id4de7a, 4de7, 3de7
 • Castellers d’Altafulla: 2de6, 3de7, 5de6
 • Xiquets de Tarragona: 5de8, id4e8, 3de8, 2de7, pde6

Temas

Comentarios

Lea También