'Renault Mobilitat per a tots' de vehicles adaptats per a persones discapacitades

Renault ha presentat avui en les instal·lacions de Renault Retail Group Barcelona a Esplugues de Llobregat el programa "Renault mobilitat per a tots", amb el qual renova el compromís de la marca amb la mobilitat sostenible a l'abast de tots. Durant l'acte apadrinat per Teresa Perales, nedadora paralímpica i ambaixadora de la Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible, s'ha presentat també l'àmplia gamma de vehicles per al transport de persones amb mobilitat reduïda (TPMR), així com les diferents adaptacions existents.

19 mayo 2017 23:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Luís Subías, Director de Renault Retail Group Barcelona, ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat les instal•lacions del grup, únic que comercialitza la gamma Renault i Dacia a la ciutat de Barcelona, ressaltant l'esperit de servei al client que caracteritza a cadascun dels col•laboradors; finalitzant la seva exposició amb una breu valoració comercial.

Ernesto Salas, director de la Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible (FRMS), ha presentat una mostra de les diferents accions realitzades per la FRMS, al voltant dels quatre eixos sobre els quals s'assenta la política de Responsabilitat Social Corporativa de Renault, concretament, Educació, Seguretat Vial, promoció de la Diversitat Social i la Igualtat d'Oportunitats i la Mobilitat Sostenible.

A continuació, Julio De La Llana, responsable d'adaptacions i coordinador producte de vehicles transformats Renault, ha presentat el programa “Renault mobilitat per a tots” en els seus dos vessants principals. En primer lloc, aquest programa ofereix una gamma de vehicles per al transport de persones amb mobilitat reduïda (TPMR) destacant els models Kangoo TPMR, Grand Kangoo TPMR, Trafic TPMR, Master TPMR i Master Combi TPMR. Aquests vehicles disposen de totes les tecnologies que faciliten la mobilitat a les persones d'aquest col•lectiu. D'altra banda, el programa “Renault mobilitat per a tots”, ofereix també una àmplia gamma d'adaptacions de vehicles convencionals de la gamma Renault, que ajuden en la conducció i transport a la persona amb mobilitat reduïda. Aquests vehicles poden incorporar en el volant: control remot de llums i intermitents, accelerador circular, palanca acceleradora o fre a la dreta, entre uns altres.

Amb aquestes iniciatives, Renault es posiciona com a referència en la concepció, fabricació i comercialització de vehicles per al transport de persones amb mobilitat reduïda, amb un alt nivell de qualitat i amb una xarxa comercial professional i orientada a oferir el millor servei.

A continuació, Teresa Perales, ambaixadora de la mobilitat sostenible de Renault Espanya, ha agraït aquest tipus d'iniciativa, que permet que els quatre milions de persones amb algun tipus de discapacitat existents a Espanya, puguin trobar un vehicle adaptat, que alhora sigui còmode i atractiu, amb la possibilitat de provar-ho per trobar el model que millor s'ajusti a les seves necessitats.

La mobilitat per tots i la diversitat són el nucli del compromís de Renault. Per això, tot el nostre personal es mobilitza avui amb la finalitat de millorar l'autonomia de les persones amb algun tipus de discapacitat.

L'acte ha estat clausurat per la Il•lustríssima Alcaldessa d'Esplugues de Llobregat Sra. Pilar Díaz Romero, qui ha ressaltat la sensibilitat i la responsabilitat social de Renault cap a les persones amb mobilitat reduïda per oferir aquest tipus de solucions.

Teresa Perales

La nedadora Teresa Perales Fernández, natural de Saragossa, considerada com la millor esportista paralímpica de la història, ha participat en 4 paralimpiadas on ha aconseguit 22 medalles (6 ors, 6 plates i 10 bronzes).

Als 19 anys va tenir una neuropatia per la qual va perdre la mobilitat en les cames. Després d'un temps d'adaptació a la nova situació, Teresa va aprendre a nedar i, gairebé de manera immediata, el seu primer entrenador li va animar a competir. A partir d'aquest moment començarien els campionats i proves en els quals destacaria de manera exponencial, destacant les 22 medalles paraolímpicas guanyades en 4 Olimpíades.

Membre de la Real Ordre al Mèrit esportiu en categoria de Gran Cruz, ocupa diversos llocs de rellevància al món de l'esport a nivell nacional i internacional.

Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible

La Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible s'emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa de la multinacional francesa.

En aquest sentit, Renault Espanya va engegar en 2012 la FRMS amb la finalitat de donar resposta a les inquietuds que estan sorgint en la societat actual. El canvi de mentalitat i de comportament de tots els actors implicats en el transport per disminuir l'impacte ambiental ha fet que Renault vulgui, a través d'aquesta institució, fer un pas més enllà de la seva activitat empresarial. Per a això, es desenvolupen activitats que promoguin la divulgació, recerca i formació en mobilitat sostenible, seguretat vial, medi ambient i diversitat.

 

Comentarios
Multimedia Diari