1.700 instrumentistes actuaran en un concert a TGN

Albert Gumí dirigirà els 400 saxos, 350 clarinets i 380 flautes travesseres, entre altres

14 marzo 2018 10:10 | Actualizado a 14 marzo 2018 10:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) reunirà a Tarragona 1.700 instrumentistes de vent, corda i percussió de 65 escoles de música.

La trobada se celebrarà aquest diumenge a la Tarraco Arena Plaça i serà la trobada d’instruments de banda amb més músics que s’ha fet mai a Catalunya. 


L’intèrpret, pedagog i compositor Albert Gumí serà l’encarregat de dirigir tots els instrumentistes, que sumaran 400 saxos, 350 clarinets i 380 flautes travesseres, entre altres instruments. Gumí, acostumat a dirigir grans orquestres i a dissenyar programes pedagògics, es posarà per primer cop davant d’una banda de músics tan nombrosa com aquesta.


Amb motiu de la celebració del 25è aniversari, l’Associació Catalana d’Escoles de Música ha creat l’ACEM Jazz Ensemble, una formació dirigida pel músic Sergi Vergés que està integrada pels 40 alumnes de jazz més destacats d’entre 13 i 18 anys de les escoles de música de l’ACEM.

Aquesta formació té la voluntat de promoure la projecció professional dels joves músics, impulsar la transferència de coneixement i l’intercanvi, afavorir el descobriment d’altres realitats musicals i dinamitzar el territori.

Comentarios
Multimedia Diari