Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

46 Minis clàssics van participar a la primera trobada Mini Meeting Almoster 2015

Ahir diumenge va tenir lloc la primera trobada de Minis clàssics que van participar a la "Mini Meeting Almoster 2015". L´esdeveniment, organitzat per particulars, amants i aficionats d´aquests vehicles, va acollir 46 cotxes d´aquesta marca en tots els seus models i cilindrades als llarg dels seus 45 anys d´història: 850, 1000, 1.3, Cooper, Limousine i 40 th, sobretot de les cases Austin, Authi i Rover.

Redacción

Whatsapp
Va acollir 46 cotxes d´aquesta marca en tots els seus models i cilindrades.

Va acollir 46 cotxes d´aquesta marca en tots els seus models i cilindrades.

La trobada es va centrar en fer una sortida “que permetés ajustar-se a tots els diferents conductors que han vingut i que resultés còmoda per a tots” segons explica un dels organitzadors, Marc Boadas. D’ aquí va partir la idea de fer un recorregut relativament còmode que permetés fer carretera, amb l’ emoció de les corbes tancades, però sense perill i que oferís un bon paisatge. L ‘inici de la marxa va ser a L’ Alforja, d’ allà direcció Arbolí, La Mussara, Vilaplana, La Selva del Camp, i finalment Almoster. “hem de tenir present que ha estat una sortida per a tots els públics, ha vingut gent jove que els encanta “trepitjar moqueta” es a dir , gas a tope, i famílies que han vingut amb nadons de tres mesos, per la qual cosa la sortida havia de respondre a gustos diversos però que resultés engrescadora”.

Coma peculiaritats dels assistents van haver participants que van venir amb el seu primer cotxe: “un senyor de 69 anys de Lleida que va portar el primer cotxe que va tenir, un Austin Mini MKU. O un noi de 20 anys que portava un Mini Cooper Sportpack 1.3”. Per a Anton Chakhnazarov i Marc Boadas, els organitzadors, ha estat un gran èxit: “feia molts anys que no s’ aconseguia reunir un grup tant gran i maco de gent. A més a més han vingut de tota Catalunya. Estem molt satisfets i engrescats a organitzar aviat una altra trobada”.

Però acabat el circuït per carretera el dia va continuar. En arribar a Almoster, i coincidint amb els actes de la Festa Major, els Minis van prendre posicions i van desfilar pels carrers del poble a continuació de la Baixada d’ Andròmines organitzada per ahir al mig dia.

Acabada la desfilada, l’ ajuntament va convidar als participants a la jornada de portes obertes de la piscina municipal. Després del bany va arribar l’ hora de la Fideuada Popular amb la resta de veïns del poble. “Estem molt agraïts a les autoritats municipals i als organitzadors de la festa major, que en tot moment ens han acollit i ens han facilitat poder estar avui aquí. Nosaltres hem participat de la festa i ells han pogut gaudir d’un petit espectacle que cada vegada resulta més singular de poder veure”, ha dit el Marc.

Anton i Marc, esperen donar continuïtat a la trobada, donat que “és una forma de posar en contacte els amants d’aquest vehicles que sovint volen compartir experiències, dubtes o solucions a reparacions, o complements dels seus cotxes o simplement per passar una bona estona”.

Els organitzadors han creat una compte de WhatsApp per poder estar més connectats entre ells. “Sí aquesta vegada la tecnologia ens ha ajudat molt. Hem arribat a molta gent. Fins i tot persones que no han pogut venir però que ho faran la propera”. I ens han dit en to de broma: “Hem rebut via wass un avís de perill de desaparició dels Minis a les Terres de l’ Ebre. Bé, haurem de posar solució”.

Temas

  • MOTOR

Comentarios

Lea También