A la venda les entrades per al concert de Manel a Falset el 12 d'agost

Tenen un cost de 15 euros si es compren de manera anticipada

10 mayo 2017 09:10 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les entrades per al concert que el grup Manel farà a Falset el dissabte 12 d’agost ja estan a la venda i es poden adquirir, de manera anticipada, per un preu de 15 euros, a la capital del Priorat (Ajuntament de Falset, Hotel Restaurant Lotus Priorat, Bar Calaix de Sastre i Bar Vi Novell) i a Reus (Lanova Ràdio i Reusdigital.cat).

El concert de la formació barcelonina servirà per obrir els actes de la Festa Major de Falset i tindrà lloc a l’envelat que s’instal·la per festes a l’Euterpe, al costat del camp de futbol vell, on s’habilitarà una àmplia zona d’aparcament.

Serà la primera vegada que Manel actuï a la comarca del Priorat, i ho farà per presentar el seu quart disc Jo competeixo. A diferència dels anteriors, enregistrats en estricta intimitat, aquest treball significa la seva primera experiència amb un productor, el nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes consagrats com Grizzly Bear, tUnE-yArDs o Chairlif. El resultat són onze cançons que redefineixen el seu so amb matisos electrònics.

El concert està coorganitzat pels mitjans Reusdigital.cat i Lanova Ràdio.

Comentarios
Multimedia Diari