Adrià Puntí i Núria Graham, en el X cicle Sonaprop del Baix Penedès

Se celebrarà a Llorenç del Penedès i el Vendrell

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El músic de Salt (Gironès) Adrià Puntí i la intèrpret de Vic (Osona) Núria Graham seran els principals reclams de la desena edició del cicle Sonaprop, que se celebrarà a Llorenç del Penedès i el Vendrell (Baix Penedès), ha informat avui l'organització.

El cicle tindrà lloc a la finca Heretat Sabartès de Llorenç del Penedès, excepte l'actuació d'Adrià Puntí, que se celebrarà a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

El Sonaprop, cicle de música organitzat per l'Ateneu El Centre de Llorenç del Penedès que ofereix concerts els diumenges, a les 7 de la tarda, estrenarà la seva desena edició el 29 de gener amb Est Oest, un quintet de Vic que ha debutat amb "Fortuna".

El cicle continuarà el 12 de febrer amb el concert de Maria Arnal & Marcel Bagés, duo de guitarra i veu fidel a la transmissió de la música popular: cants de batre i treball, cançons de bressol, fandangos i jotes, músiques de tradició oral recollides a l'EP "Verbena".

El deute pendent d'aquesta edició era la cantant i guitarrista Núria Graham, que l'any passat va suspendre la seva actuació inesperadament.

Ara, Graham i la seva banda al complet actuaran el 19 de febrer presentant el seu últim treball, "Bird Eyes".

Finalment, el cicle s'acomiadarà el 12 de març a l'Auditori Pau Casals del Vendrell amb Adrià Puntí i l'espectacle "Puntí i punt", centrat en el seu disc-llibre "La clau de girar el taller".

També l'organització continua apostant pel maridatge entre música i vi, i en cada concert oferirà diferents vins i caves Sumarroca

 

Comentarios
Multimedia Diari