Altafulla viu tot un recital casteller

Verds i Vella hi porten castells de gamma extra, mentre que els Xiquets descarreguen el 4de9f. Eufòria local amb el 5de7 i el 3de7a descarregats.

16 julio 2017 10:09 | Actualizado a 16 julio 2017 20:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plaça del Pou d’Altafulla va viure ahir tot un recital casteller. Tot i l’excessiva durada, més de 3 hores de diada a causa del nombre de peus desmuntats, l’espera va valdre la pena, ja que les quatre colles congregades a la població del Baix Gaià van sortir amb els deures fets.

Els Castellers de Vilafranca, tot i l’ensopegada fa una setmana al pla de la Seu, van tornar a «passejar» un castell de la dificultat del 3de9fa, el tercer de la temporada. A segona ronda van tornar a plasmar el domini amb el 2de9fm, i van tancar la tercera ronda amb el 4de9 amb folre

La Colla Vella va sorprendre, ja que els pronòstics previs a la diada apuntaven que els de la camisa rosada durien a Altafulla castells bàsics de 9. Efectivament va ser així, però a la segona ronda la formació d’Albert Martínez va descarregar en segona ronda el primer 5de9 amb folre de l’any. 

Els Xiquets de Tarragona, per la seva banda, van tornar a descarregar un castell de 9, en aquest cas el 4de9f que els de Sergi Feijoo van completar a la segona ronda. Prèviament van anotar-se el quart 2de8f de la temporada, i van tancar l’actuació amb el sisè 5de8 que descarreguen aquest any. 

Eufòria a les files dels Castellers d’Altafulla. La formació que dirigeix Pol Munté va fer un pas de gegant, descarregant en una mateixa diada dos castells de la gamma alta de set. Carregats de confiança, van descarregar a la primera ronda el 3de7a, un castell que no assolien des del 2011. A la segona ronda es van anotar un 5de7 que no assolien des del 2014. Van tancar l’actuació amb el 4de7.

Castells de 7 i mig al Serrallo

L’altre focus d’atenció es va viure ahir al Serrallo, on la formació marinera va descarregar a la diada del Carme tres castells de set i mig, el 5de7 el 4de7a i el 3de7a. Els Xiquets de Reus van completar la clàssica de vuit, i els Minyons de Terrassa, que tornaven a Tarragona 12 anys després van descarregar el 3de9 amb folre

Comentarios
Multimedia Diari