Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla viu tot un recital casteller

Verds i Vella hi porten castells de gamma extra, mentre que els Xiquets descarreguen el 4de9f. Eufòria local amb el 5de7 i el 3de7a descarregats.

Pau Ruiz

Whatsapp
La Colla Vella va descarregar el 5de9f. Foto: @COLLAVELLA

La Colla Vella va descarregar el 5de9f. Foto: @COLLAVELLA

La plaça del Pou d’Altafulla va viure ahir tot un recital casteller. Tot i l’excessiva durada, més de 3 hores de diada a causa del nombre de peus desmuntats, l’espera va valdre la pena, ja que les quatre colles congregades a la població del Baix Gaià van sortir amb els deures fets.

Els Castellers de Vilafranca, tot i l’ensopegada fa una setmana al pla de la Seu, van tornar a «passejar» un castell de la dificultat del 3de9fa, el tercer de la temporada. A segona ronda van tornar a plasmar el domini amb el 2de9fm, i van tancar la tercera ronda amb el 4de9 amb folre

3de9fa descarregat ahir pels verds a Altafulla. Foto: Lluís Milián

La Colla Vella va sorprendre, ja que els pronòstics previs a la diada apuntaven que els de la camisa rosada durien a Altafulla castells bàsics de 9. Efectivament va ser així, però a la segona ronda la formació d’Albert Martínez va descarregar en segona ronda el primer 5de9 amb folre de l’any. 

Els Xiquets de Tarragona, per la seva banda, van tornar a descarregar un castell de 9, en aquest cas el 4de9f que els de Sergi Feijoo van completar a la segona ronda. Prèviament van anotar-se el quart 2de8f de la temporada, i van tancar l’actuació amb el sisè 5de8 que descarreguen aquest any. 

4de9f dels Xiquets de Tarragona a Altafulla. Foto: Lluís Milián

Eufòria a les files dels Castellers d’Altafulla. La formació que dirigeix Pol Munté va fer un pas de gegant, descarregant en una mateixa diada dos castells de la gamma alta de set. Carregats de confiança, van descarregar a la primera ronda el 3de7a, un castell que no assolien des del 2011. A la segona ronda es van anotar un 5de7 que no assolien des del 2014. Van tancar l’actuació amb el 4de7.

Els Castellers d’Altafulla van descarregar el 5de7. Foto: Lluís Milián

Castells de 7 i mig al Serrallo

L’altre focus d’atenció es va viure ahir al Serrallo, on la formació marinera va descarregar a la diada del Carme tres castells de set i mig, el 5de7 el 4de7a i el 3de7a. Els Xiquets de Reus van completar la clàssica de vuit, i els Minyons de Terrassa, que tornaven a Tarragona 12 anys després van descarregar el 3de9 amb folre

Temas

Comentarios

Lea También