Amazon llança STEM Club, una subscripció de joguines educatives vinculades a la ciència i la tecnologia

Aquesta subscripció dóna dret a l'usuari a rebre cada mes un paquet d'Amazon indicat per a l'edat del seu fill, que s'haurà indicat prèviament. De moment la subscripció només està disponible als EEUU i té un preu de 19,99 dòlars mensuals

19 mayo 2017 16:36 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amazon ha llançat STEM Club, un programa de subscripció que té com a finalitat enviar cada mes una joguina educativa als nens per ensenyar conceptes relacionats amb la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques. Un programa pensat per a nens d'entre 3 i 13 anys en el qual els pares només han d'assenyalar l'edat del seu fill i Amazon s'encarrega que les joguines arribin cada mes.

STEM Club té diverses categories diferents, depenent de l'edat: de 3 a 4 anys, de 5 a 7 anys i de 8 a 13 anys. La subscripció té un preu de 19,99 dòlars mensuals i es pot cancel·lar en qualsevol moment. Aquesta subscripció dóna dret a l'usuari a rebre cada mes un paquet d'Amazon indicat per a l'edat del seu fill, que s'haurà indicat prèviament.

Els paquets, segons explica Amazon, estan preparats en col·laboració amb "marques intel·ligents de confiança" i el seu contingut serà seleccionat "manualment". Aquest pot anar des d'un robot programable a elements de química per fer experiments, passant per joguines aritmètiques, entre d'altres. Tots ells pensats per "posar a prova i inspirar a les ments joves".

De moment, STEM Club només està disponible als Estats Units a 19,99 dòlars.

Comentarios
Multimedia Diari