Annabeth McNamara, una gran sensació de l'escena independent, aterra a Tarragona

L'artista nord-americana actuarà aquest divendres a la nit al Cafè Cantonada

19 mayo 2017 21:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest divendres al Cafè Cantonada de Tarragona (23h) actuarà una de les darreres sensacions de l'escena independent dels Estats Units. Es tracta d'Annabeth McNamara, una artista que va ser premiada en múltiples categories dels Grammy Ballots, incloent Best Pop Album, Best New Artist, and Best Roots Performance. El seu àlbum “Surprise”, va entrar dins la llista d’iTunes dels 100 millors àlbums en la modalitat de cantants-compositors.

Nascuda a Virgínia (EUA), ha realitzat gires per la costa occidental del seu país i Europa. Ha passat anys, tant a la zona del sud de França com al desert d'Arizona. Recentment ha tornat a les seves arrels Apalatxes més primitives per explorar nous camins. Aquesta setmana es troba a Catalunya, on farà concerts a Girona, TGN i Barcelona.

McNamara canta i acostuma a tocar el banjo o l’ukelele, però també la guitarra o l’auto-arpa. És filla de pares irlandesos. La seva música és pura poesia, i amor, del tot personal i molt espiritual. Va aprendre a tocar el banjo i a cantar en un cor. Dibuixa paisatges inspirats en la natura que contagien pau i nquietud. Ha publicat diversos àlbums: Apple by Annabee al 2006, Teawhistle al 2008, Daughter of the Sea Hound EP, i Extra Orchard al 2009, aquest darrer disc publicat pel segell francés What a Mess! Records, amb base a Toulouse, però també disponible via Bicycle Records. Daphne’s nest (2012), un CD autoeditat i de només set cançons estava inspirat en la seva darrera estància a Europa que va durar set mesos. Les lletres parlen de l’enamorament, la felicitat, la frustració i el perdó. En el fons és només un exuberant homenatge al balsàmic ukelele que és el veritable protagonista d’aquest disc. Al 2014 va publicar el seu, fins al moment, darrer treball. És sens dubte el seu disc de maduresa i el més professional de tota la seva carrera. Enregistrat als House Studio de Los Angeles gràcies a una subvenció ha omplert com mai les seves cançons d’acurats.

 

Taquilla inversa

L'entrada al concert serà per 'taquilla inversa', una modalitat de pagament en la qual l'espectador primer gaudeix del concert i quan s'acaba decideix quant s'ha de pagar. 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari