Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arriba al Bravium la comèdia de Hollywood, 'Descalços pel parc'

La companyia Dramèdia sota la direcció de Carles Bigorra adapta l´obra que va triomfar als cinemes als anys 60

Ester Pagès

Whatsapp
Els actors i el director de l´obra assagen ahir una de les escenes de l´obra ´Descalços pel parc´. Foto: Alba Mariné

Els actors i el director de l´obra assagen ahir una de les escenes de l´obra ´Descalços pel parc´. Foto: Alba Mariné

Els carrers no són els de Nova York sinó els de Barcelona. Els protagonistes no són Robert Redford i Jane Fonda sinó els actors de la companyia de Riudoms, Dramèdia Teatre. Però la comèdia continua parlant d’un tema que mou el món malgrat que els anys passin: l’amor.

Es tracta de l’obra, Descalços pel parc, escrita per Neil Simon que als anys seixanta va triomfar a la gran pantalla de Hollywood i que ara l’ha adaptat el director reusenc, Carles Bigorra, per portar-la al teatre Bravium de Reus de la mà de la consolidada companyia amateur, Dramèdia Teatre. Un muntatge que el novembre de l’any passat ja es va estrenar a Riudoms i que va tenir una gran acceptació entre el públic.

Avui a les 21.00 hores i demà a les 19.00, la companyia teatral defensarà a l’escenari una comèdia que segons explica el seu director, s’havia portat a Reus fa més de 10 anys, amb actors com el desaparegut, Jaume Amenós, i amb la traducció del text al català de Mabel Bofarull.

Però avui arriba una comèdia que pretén ser «fresca, ràpida, dinàmica i divertida», explicava Carles Bigorra, «en la que li he volgut donar un punt d’actualitat i li he afegit algun gag més d’humor per fer riure encara més a l’espectador», comentava el director teatral, que es declara un amant aferrissat del gènere de la comèdia.

A més, la tasca de Bigorra ha estat adaptar les referències de l’obra de Nova York a Barcelona amb l’objectiu de «fer-la més pròxima a l’espectador», deia. El resultat ha estat una feina que porta gairebé mig any d’assajos a l’esquena i que «els actors han fet d’una manera espectacular», comentava Bigorra.

Els protagonistes que els espectadors veuran a l’escenari són: Sílvia Font, en el paper d’Arlet i Arnau Castro com a Pol (ells dos conformen la parella que s’ha casat recentment i que decideixen viure junts); Pau Gavaldà que fa de Víctor, un veí molt particular; Tuni Salvadó en el paper d’Estel, la mare que arriba sempre en el moment menys oportú i Jordi Gallisà que encarna en Joan, un operari que destaca per les seves bromes.

Tots ells creen a l’escenari aquest còctel explosiu que parteix de la decisió d’una parella d’anar a viure plegats però que sota aquell sostre no s’hi troben sols. En el seu dia a dia, hi ha una mare no massa equilibrada, un veí excèntric i un pobre operari.

Les entrades d’aquesta comèdia romàntica es poden comprar a la taquilla del teatre Bravium i tenen un preu de 8 euros pel públic general i de 6 euros pels socis de l’entitat.

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También