Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arriba la 25ª edició de la Passió de Sant Fructuós

L'edició d'enguany, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de juliol, es representarà en tres espais diferents

Redacció

Whatsapp

Aquest cap de setmana l’Associació Cultural Sant Fructuós de Tarragona durà a terme la Passió. Vint-i-cinc anys després de la primera funció, l’edició d’enguany, que se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge, es representarà en tres espais diferents: al Circ Romà, a l’Amfiteatre i a la Necròpolis.

Les entrades es poden comprar a les Oficines Municipals de Turisme de Tarragona i tenen un preu de 12 euros. Tot i així, existiran fins a 10 combinacions d’entrada per escollir la part que més interessi a l’espectador en diferents passis i idiomes. El preu de l’entrada inclourà també un carnet de La Ruta dels Primers Cristians de Tarraco, que ofereix descomptes en la visita als monuments que integren aquesta ruta.

Per a més informació, programa i preus consulteu al web de l’Associació: www.acsantfructuos.cat o www.tarragonaturisme.cat

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También