Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Busquen 450 figurants per al rodatge de la sèrie basada en 'La Catedral del Mar'

La filmació tindrà lloc entre Cardona i Barcelona del 18 al 25 d´octubre

ACN

Whatsapp
Imagen del reparto de los principales actores de la serie.

Imagen del reparto de los principales actores de la serie.

Els productors de la sèrie basada en la novel·la ‘La Catedral del Mar’ d’Ildefonso Falcones busquen 450 figurants a la circumscripció de Barcelona per participar en la filmació. Del total, 350 es busquen a Barcelona ciutat i la resta a Cardona (Bages). Per a les vacants de Barcelona es busquen persones de totes les edats amb disponibilitat completa per als dies 20 al 25 d’octubre. Per a les de Cardona també es necessita aquest perfil, per als dies 18 i 19 del mateix mes. L’empresa que farà el reclutament prioritzarà els candidats que visquin a Barcelona o a Cardona o als entorns més pròxims. En tots dos casos, per als homes es valorarà la barba i el tall de cabell “clàssic o llarg”. Per a les dones, el cabell natural i sense tint.

A banda es busca un nen a Barcelona de 8 anys, que participarà a la filmació els dies 20 i 21 d’octubre. També es recomana viure o a Barcelona o a les zones pròximes al municipi. A més també cal una nena de 5 anys, que participarà al rodatge els mateixos dies i per a la qual també es recomana aquesta proximitat.

Els interessats en algun dels quatre perfils poden enviar els seus currículums a l’adreça electrònica c.vazquez-casting@adecco.com. A l’assumpte s’hi ha de posar ‘Serie Barcelona’, ‘Serie Cardona’, ‘Niño Barcelona’ o ‘Niña Barcelona’, en funció del rol al qual es vulgui optar. En el cas dels nens, atès que són menors, els correus els han d’enviar els pares o tutors.

Per als figurants de Barcelona el termini d’inscripció és fins al 19 d’octubre, mentre que en el cas dels de Cardona és fins a l’17. Tant per al nen com per a la nena el període màxim d’inscripció és l’11 d’octubre.

La informació que s’ha d’incorporar als correus electrònics és el nom i cognoms de la persona, l’edat, el número de telèfon, dues fotografies recents, una de cos i l’altra de cara, l’alçada i la mida de la roba, tant de camisa com de pantaló com de sabates.

Temas

  • CINE

Comentarios

Lea También