Busquen 450 figurants per al rodatge de la sèrie basada en 'La Catedral del Mar'

La filmació tindrà lloc entre Cardona i Barcelona del 18 al 25 d´octubre

19 mayo 2017 17:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els productors de la sèrie basada en la novel·la ‘La Catedral del Mar’ d’Ildefonso Falcones busquen 450 figurants a la circumscripció de Barcelona per participar en la filmació. Del total, 350 es busquen a Barcelona ciutat i la resta a Cardona (Bages). Per a les vacants de Barcelona es busquen persones de totes les edats amb disponibilitat completa per als dies 20 al 25 d’octubre. Per a les de Cardona també es necessita aquest perfil, per als dies 18 i 19 del mateix mes. L’empresa que farà el reclutament prioritzarà els candidats que visquin a Barcelona o a Cardona o als entorns més pròxims. En tots dos casos, per als homes es valorarà la barba i el tall de cabell “clàssic o llarg”. Per a les dones, el cabell natural i sense tint.

A banda es busca un nen a Barcelona de 8 anys, que participarà a la filmació els dies 20 i 21 d’octubre. També es recomana viure o a Barcelona o a les zones pròximes al municipi. A més també cal una nena de 5 anys, que participarà al rodatge els mateixos dies i per a la qual també es recomana aquesta proximitat.

Els interessats en algun dels quatre perfils poden enviar els seus currículums a l’adreça electrònica c.vazquez-casting@adecco.com. A l’assumpte s’hi ha de posar ‘Serie Barcelona’, ‘Serie Cardona’, ‘Niño Barcelona’ o ‘Niña Barcelona’, en funció del rol al qual es vulgui optar. En el cas dels nens, atès que són menors, els correus els han d’enviar els pares o tutors.

Per als figurants de Barcelona el termini d’inscripció és fins al 19 d’octubre, mentre que en el cas dels de Cardona és fins a l’17. Tant per al nen com per a la nena el període màxim d’inscripció és l’11 d’octubre.

La informació que s’ha d’incorporar als correus electrònics és el nom i cognoms de la persona, l’edat, el número de telèfon, dues fotografies recents, una de cos i l’altra de cara, l’alçada i la mida de la roba, tant de camisa com de pantaló com de sabates.

 

Comentarios
Multimedia Diari