Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comiat al restaurant Casavella de Cambrils

Xavier Capella agafa el local Manel Gavaldà i la seva esposa Isabel Vallespí es jubilen i traspassen un dels restaurants més coneguts de la façana portuària de Cambrils

Jordi Cabré

Whatsapp
El Manel i la Isabel s´han dedicat al món de l´hostaleria gairebé mig segle. FOTO: CEDIDA

El Manel i la Isabel s´han dedicat al món de l´hostaleria gairebé mig segle. FOTO: CEDIDA

En Manel i la Isabel ja feia temps que s’ho rumiaven. Porten quasi mig segle al món de l’hostaleria i era el moment de començar a pensar en un mateix. Així, els propietaris del restaurant Casavella, al carrer Consolat de Mar número 62 de Cambrils, han vist el moment de traspassar el local, penjar el davantal i gaudir de la vida. El Casavella tanca una etapa i en començarà en breu una altra de la mà del Xavier Capella, del restaurant Les Barques. Mentrestant, el regust a qualitat, a tradició marinera i a cuina oberta de bon matí i fins a última hora de la nit serà l’aroma que presidirà en la memòria aquest local al bell mig del barri mariner. Ahir a la nit, una copa de cava i un brindis per aquests 38 anys al davant del Casavella, primer en un altre local –Casavella petit– i des de 1992 en aquesta actual ubicació. En Manel i la Isabel volen donar les gràcies a tots els qui han compartit una estona de conversa, un plat o un glop en aquest restaurant molt conegut dins i fora la vila marinera.

Temas

  • NALTROS

Lea También