Concha Velasco, Mercè Arànega i Quim Masferrer, als teatres de Reus

'Olivia y Eugenio', avui al Teatre Fortuny i 'L'alè de la vida' i 'Temps', demà i diumenge al Teatre Bartrina

19 mayo 2017 21:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els teatres Fortuny i Bartrina presenten aquest cap de setmana tres espectacles que inclouen la presència de destacats intèrprets del panorama escènic actual. Concha Velasco protagonitza al Teatre Fortuny avui, divendres (21 hores), Olivia y Eugenio, d’Herbert Morote.

Demà, dissabte (21 hores), al Teatre Bartrina, Mercè Arànega i Anna Güell protagonitzen L’alè de la vida, de David Hare, mentre que Quim Masferrer interpreta l’obra Temps, diumenge al Teatre Bartrina (18 hores) en què text i dramatúrgia són obra del mateix Masferrer i la direcció de l’espectacle és de Ramon Fontserè.

Olivia y Eugenio, és una tendra història d’amor familiar interpretada per Concha Velasco i dirigida per José Carlos Plaza.

És un cant a la vida, a l’amor, a l’esperança, pero sobretot una porta oberta cap a la tolerància, sabent que, en el nostre petit univers intern, cada un de nosaltres som éssers completament diferents, capaços d’estimar més enllà de les nostres aptituds o limitacions. I és que Eugenio té síndrome de Down, una cosa que passa totalment desapercebuda pel públic quan es mou per l’escenari.

Per la seva part, L’alè de la vida va ser escrita l’any 2002. Amb to de comèdia, Hare ens parla de la història d’una dona, Madeleine (Mercè Arànega) que s’enfronta a Frances (Anna Güell), l’esposa del seu amant. L’obra es va estrenar al West End, el 3 d’octubre de 2002, protagonitzada per Judi Dench com Frances Beale i Maggie Smith com Madeleine Palmer, amb un gran èxit.

Per últim, a Temps, Quim Masferrer interpreta un home que li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada.

La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. Una hora i mitja d’intensa tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges... que mai més no sentirà

Venda d’entrades

La venda d’entrades al Teatre Fortuny es realitza a les taquilles del teatre de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores o bé al web www.teatrefortuny.cat. Pel que fa al Teatre Bartrina, les localitats es poden adquirir a la taquilla del teatre de dimarts a divendres, de 18 a 20 hores o bé al web www.teatrebartrina.cat.

Comentarios
Multimedia Diari