Cosmètica ecològica amb fruits del Priorat

Nina Priorat organitza a Poboleda una demostració dels cosmètics elaborats amb raïm, avellanes i oli d’oliva

04 septiembre 2017 06:11 | Actualizado a 04 septiembre 2017 06:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Gemma Peyrí i la Teresa Giral han convertit la seva passió per la comarca del Priorat en el seu model de negoci. Dedicades al turisme rural des de fa més de dues dècades, l’any 2008 van emprendre la iniciativa de convertir productes de proximitat com el raïm, les avellanes i l’oli d’oliva en la base d’una gamma de productes de cosmètica. 
«Amb el suport de professionals de diferents àmbits, vam començar a estudiar i investigar en el mercat per formular les primeres cremes. En els inicis ho vam fer sota el nom Nina Masardèvol i actualment com Nina Priorat», destaca la Gemma Peyrí. El resultat és una marca de cosmètica natural i ecològica certificada.

Per donar a conèixer la seva experiència i els seus cosmètics ahir a la tarda la Gemma i la Teresa van organitzar, per segon any consecutiu al Celler Burgos Porta de Poboleda, una trobada amb clients i amics. 
«Enguany presentem la nova formulació del gel i la crema pel que fa a la gamma d’avellana, ja que hem canviat la fragància», destaca la Teresa Giral. Així mateix, durant la jornada els assistents van poder provar la gamma de cosmètics i experimentar diferents tractaments facials i corporals, així com gaudir d’un tast dels vins del Celler Burgos Porta (DOQ Priorat) i una degustació de diferents plats elaborats amb els productes base de Nina Priorat (raïm, avellana i oli d’oliva), entre altres activitats. 

Productes autòctons
La garantia de qualitat de les tres gammes de cosmètica prové de l’essència dels de fruits del Priorat, que utilitzen en la seva elaboració. «El raïm procedeix de la bodega de cultiu ecològic Burgos Porta de Poboleda; les avellanes de diversos productors amb DO de Reus, i les olives de la família Miró Cubells de Cabacés i també de la Cooperativa d’Ulldemolins», detalla l’emprenedora. 
Des dels inicis, Nina Priorat s’ha centrat en la comercialització de dues gammes de cosmètica, d’una banda la de raïm i de l’altra la d’avellana. «La gamma de raïm es basa en les propietats de la vinoteràpia, que permet la protecció de tot tipus de pells, així com la seva regeneració i hidratació», explica la Gemma. Pel que fa a la gamma d’avellana en destaca la seva ràpida absorció i l’alt contingut en vitamina A i E. 
Enguany Nina Priorat ha ampliat la gamma de cosmètics d’oli d’oliva per regenerar i tonificar la pell, amb noves cremes hidratants per al cos, peus, mans, gels i xampús, a més dels sabons.

Filosofia de bellesa
Amb Nina Priorat, la Gemma Peyrí i la Teresa Giral han aconseguit fer més gran el món de la cosmètica natural i ecològica. «Són productes que el nostre client escull per convenciment, filosofia i sobretot per la seva qualitat», afirma la Gemma. La mateixa destaca que «la cosmètica pot ser beneficiosa o nociva, tot depèn de la qualitat del producte, i en el cas de Nina Priorat aquesta és màxima, fruit de la incorporació dels principis actius dels productes que utilitzem en l’elaboració». 
Pel que fa al procés, l’emprenedora destaca l’elevada concentració dels ingredients actius naturals. «Això fa que tots els productes tinguin unes excel·lents propietats. Per exemple, l’oli d’avellana té unes magnífiques propietats com a calmant i cicatritzant i que són desconegudes per molta gent», afegeix. 

El client de Nina Priorat destaca la qualitat dels productes


Actualment es troben immerses en el procés de redisseny de la marca i treballant en l’elaboració de nous productes. «El llançament de línies facials és el projecte més immediat, sempre amb productes ecològics i autòctons del Priorat», detalla la Gemma Peyrí, mentre que la Teresa Giral destaca que «cada cop hi ha més sensibilitat en l’ús de productes com els de Nina Priorat».

Comentarios
Multimedia Diari