David Serra (Projecte Mut): 'Sabem que la diferència ens dóna força'

Entrevista al cantant de Projecte Mut

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

- Si fa deu anys us arriben a dir que us convertiu en la cançó de l’estiu de TV3, com us ho hauríeu pres?

- No ens ho hauríem cregut ni de lluny. Ara, la veritat és que la notícia ens ha fet moltíssima il·lusió. Ens van fer un encàrrec per aconseguir una cançó fresca i resulta que ‘Junts’ els va agradar i la CCMA la va escollir. Això ens dóna molta alegria com a grup.

 

- Com està afectant la vostra carrera aquest fet?

- Creiem que encara és prompte per analitzar-ho. De totes maneres, cada dia rebem unes 10.000 visites al videoclip de ‘Junts’, cosa que ens dóna molt coratge. Caldrà veure com va l’any vinent.

 

- Heu tancat més actuacions arran de ser la cançó de l’estiu?

- Definitivament, no ha estat així. Aquest èxit no ha influït en els bolos, ja que es van tancar abans de l’arribada de l’estiu i per tant, abans de convertir-nos en la cançó de TV3 i Catalunya Ràdio. Tot i això, sí que notem que en els directes que la gent canta més les nostres cançons. La gent sembla encantada i nosaltres també ho estem.

 

- Com us influeix la denominació d’origen balear?

- Som conscients que la diferència ens dóna força. Ara per ara, al panorama musical català hi ha menys presència balear si ho comparem amb uns anys enrere. La desaparició del grup Antònia Font s’ha notat, encara que ara mateix continuen sobresortint grups de ses illes que són molt destacats per la seva qualitat.

 

- Us moveu per tots els Països Catalans per tocar en concerts. Noteu alguna diferència entre el públic del nord i del sud?

- És curiós, però sense saber els motius que ho provoca, notem que a ciutats com Mataró o Manresa la gent reacciona d’una manera molt oberta a la nostra música. És com si la visquessin diferent, encara que no sabem per què. Tot i això, hem de reconèixer que al primer any de vida, com que no érem tan mediàtics com ara, a la gent li costava més conèixer-nos. Ara, a poc a poc, hem anat creixent i el públic ens reconeix i s’ho passa molt bé en els nostres concerts, sense importar on es facin.

 

- Què espereu de cada concert?

- Des del punt de vista més tècnic i musical, el que busquem sempre és sonar bé i transmetre aquest so al públic. Aquest, al cap i a la fi, és el nostre objectiu principal en tots els nostres concerts.

 

- Quins altres projectes teniu entre mans?

- D’aquí a pocs mesos complirem deu anys com a formació musical i ens agradaria celebrar-ho com cal. Per aquesta raó, estem treballant en un nou projecte que veurà la llum probablement al Nadal. Es tracta d’una sorpresa de la qual no puc revelar gaires coses més. Però ens servirà per festejar aquests deu anys junts en el món de la música.

Comentarios
Multimedia Diari