Disney insisteix que Pinotxo també tindrà el seu remake d'acció real

També es farà una versió 'humana' d'El Lllibre de la selva, La Bella i la bèstia i Dumbo, entre altres

19 mayo 2017 23:07 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

'Pinotxo' és l'últim clàssic que Disney està planejant portar a la gran pantalla amb personatges de carn i os. La història del nen de fusta tindrà la seva adaptació en acció real, de la mateixa manera que les fa poc confirmades Mulan i Winnie de Pooh.

En el llibret ja hi està treballant Peter Hedges ('L'estranya vida de Timothy Green'), segons recull Deadline. De moment no han transcendit detalls sobre la trama tot i que el guionista es basarà en la novel·la 'Les aventures de Pinotxo', escrita per Carlo Collodi el 1883 i que Disney ja va portar a la gran pantalla el 1940.

La història original té com a protagonista Pinotxo, un nen de fusta que desitja convertir-se en humà i que cada vegada que menteix li creix el nas.

Actualment hi ha en marxa un altre projecte per adaptar aquest clàssic, en el qual està treballant Guillermo del Toro. En aquest cas es tracta d'una cinta animada que utilitzarà la tècnica 'stop motion' per recrear la història. Al costat de del Toro està desenvolupant el guió Matthew Robbins, que també ha treballat amb el cineasta en 'Crimson Peak'.

La història de Pinotxo ha estat adaptada moltes vegades. A més de la ja esmentada versió de Disney estrenada el 1940, Mickey Rooney va protagonitzar una pel·lícula d'acció real el 1957. Més recent, del 2002, és l'adaptació a la gran pantalla d'aquesta història en la qual Roberto Benigni va donar vida al nen de fusta. El 1996, l'entranyable història de Pinotxo es va convertir en una pel·lícula de terror amb 'La venganza de Pinocho'. DISNEY RELLANÇA ELS SEUS CLÀSSICS

Aquesta nova adaptació, que té previst estrenar-se el 2018, se suma a la ja molt nodrida llista de clàssics que l'estudi està rellançant amb protagonistes de carn i os. El març es va estrenar 'Blancaneus', dirigida per Kenneth Branagh.

Aquesta febre va començar el 2010 amb 'Alícia en el país de las maravillas', la pel·lícula de Tim Burton va recaptar 1.025 milions de dòlars a tot el món. Després va arribar 'Maléfica' que va aconseguir gairebé 760 milions de dòlars de recaptació. Al mig hi va estar 'Oz', un món de fantasia que tot i que no és un clàssic de Disney, l'estudi va decidir donar-li un nou enfocament a l'original, aquesta proposta va aconseguir acostar-se als 500 milions.

La pròxima versió d'acció real d'un clàssic de Disney serà 'El llibre de la selva', l'estrena la qual està prevista per al 15 d'abril del 2016. I un any després veurà la llum l'adaptació de 'La bella i la bèstia', protagonitzada per Emma Watson, Dan Stevens i Luke Evans. Després arribaran el remake de 'Pere i el drac Elliot', protagonitzat per Michael C. Hall i 'Dumbo', que estarà dirigit per Tim Burton.

Comentarios
Multimedia Diari