EL MOTOR DE GIRONA #21, ja està disponible

EL MOTOR DE GIRONA #21, LA REVISTA INTERACTIVA, GRATUÏTA I MULTIMÈDIA DEL MÓN DEL MOTOR ja està disponible als mercats més importants del món per a iPad, iPhone i iPod Touch a Apple Store i per a les tauletes i smartphones Android a Google Play. Dispositius Apple: iPhone 3, 4 i 4S, iPhone 5, 5C i 5S, iPad Mini, iPad Mini Retina, iPad, iPad Retina, iPad Air i iPod Touch, (des de la tercera generació). Dispositius Android: Smartphones amb sistema operatiu mínim 3.0, resolució de pantalla mínima de 1080 px i totes les tauletes del mercat. També disposem de la versió que arriba per a PC/MAC i qualsevol dispositiu mòbil sigui quina sigui la marca i l´operador: Blackberry, Nokia, Sony, HTC, etcètera.

19 mayo 2017 22:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

EL MOTOR DE GIRONA #21 fa un repàs exhaustiu al Abarth 695 Biposto, prova el Ford Focus 1.0 Ecoboost, presenta el Mazda CX-3 i el Jeep Renegade TrailHawk, proposa conèixer el més interessant que es va veure al Saló de l'Automòbil de Barcelona, i repassa el millor del Jaguar XE i l'Aston Martin Vulcan. També ofereix quelcom diferent com ara un viatge per Suïssa i les millors fotos de la F1.

Obrim la secció de motos amb la diferencial MV Agusta Turisme Veloce, presentem la Yamaha YZF-R3 i la KTM Freeride E-SM, amb el supercampió Iván Cervantes, revelem els secrets de la nova Suzuki Address i fem una ullada a una pràctica bossa Givi, el CKU28 Sport-Fitness i les llegendes del motor, un recorregut apassionant des 1969-2015.

Comentarios
Multimedia Diari