EL MOTOR DE GIRONA #23

LA REVISTA INTERACTIVA, GRATUÏTA I MULTIMÈDIA DEL MÓN DEL MOTOR ja està disponible als mercats més importants del món per a iPad, iPhone i iPod Touch a Apple Store i per a les tauletes i smartphones Android a Google Play. Dispositius Apple: iPhone 3, 4 i 4S, iPhone 5, 5C i 5S, iPad Mini, iPad Mini Retina, iPad, iPad Retina, iPad Air i iPod Touch, (des de la tercera generació). Dispositius Android: Smartphones amb sistema operatiu mínim 3.0, resolució de pantalla mínima de 1080 px i totes les tauletes del mercat. També disposem de la versió que arriba per a PC/MAC i qualsevol dispositiu mòbil sigui quina sigui la marca i l´operador: Blackberry, Nokia, Sony, HTC, etcètera.

19 mayo 2017 22:10 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

EL MOTOR DE GIRONA #23 obre amb l’espectacular Ford GT, repassa les novetats del Mercedes Classe A, el Ssangyong Tívoli, us presenta el nou BMW Serie 1 2015 i prova el Mazda 6 i el Nissan Pulsar, entre d’altres.

A la sección de motos obrim amb la Kawasaki Versys 650, entrevistem al Bicampió del Món de MotoGP Jorge Lorenzo, provem la SYM Wolf 250i, a més de presentar-vos la renovada Honda SH 300i, entre molts altres reportatges.

Tot això i molt més en aquest número 23 d'El Motor de Girona.

Comentarios
Multimedia Diari