El 27è Festival Reus Blues Jazz dóna aquest dijous el seu tret de sortida

La iniciativa a càrrec de l’Associació per la Música Creativa i Actual (AMCA) es perllongarà fins al 15 de juliol

06 julio 2017 09:57 | Actualizado a 20 julio 2017 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival Reus Blues & Jazz engega motors avui dijous tot tornant a aplegar el gènere del jazz, com bé indica el seu nom. La iniciativa de l’Associació per la Música Creativa i Actual (AMCA) es perllongarà fins al 15 de juliol i ha comptat amb un pressupost que ascendeix als 40.000 euros, 20.000 dels quals els han estat aportats amb motiu de la capitalitat cultural


El president de l’entitat local, Josep Maria Bové, va xifrar ahir de forma aproximada que esperen l’arribada de 2.500 persones assistents. «Arribar fins aquí és tot un premi. No ha estat fàcil tancar la programació, però estem satisfets per la feina feta. Amb l’ampliació del gènere del jazz comptarem amb blues tradicional, power-blues, funky, soul, jazz d’avantguarda i rock acústic i elèctric», va anunciar Bové. Entre els artistes convidats en l’actual edició, hi són Mr. Smoke, Txus Blues & Jose Bluefingers, The Blackslats, el Cor de la Ciutat de Reus, Bill Evans Band & Dean Brown, Mr. Sipp, Always Drinking Marching Band, Luis Guerra & CMQ Big Band, Stacie Collins & Band i Scaramouche. British Guitar Blues Invasion serà el grup encarregat d’obrir la programació avui a les 22.30 hores al Pub Absenta. El programa també inclou una conferència musical. 

Al festival hi haurà blues tradicional, power-blues, funky, soul, jazz d'avantguarda i rock acústic i elèctric


És el cas de  'Més enllà del reggae: cànnabis, música i contracultura', que durà a terme demà Antoni Llort a Cal Massó (20h). En el mateix espai i dia, es podrà gaudir de l’actuació del duet acústic de blues i música tradicional Johny Big Stone & Sweet Marta (21.30h). Per a més informació pel que fa als horaris i reserva d’entrades de pagament, hi ha el portal web www.amca.info i l’adreça electrònica amca@amca.info.


Com a actes alternatius, hi ha els Combo-Blues amb alumnes de l’Escola de Música de la Selva i Aula Músics de Tarragona, els Blues Palm Session i la classe magistral de Dean Brown el 13 de juliol a Cal Massó (21 h), en la que per assistir cal apuntar-se prèviament a través del correu ja esmentat. 

Comentarios
Multimedia Diari