El Club Tennis Tarragona es consolida com un espai de benestar i salut entre els seus socis

19 mayo 2017 21:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Club Tennis Tarragona és més que conegut per la seva trajectò- ria en aquesta secció esportiva. Però des de fa aproximadament deu anys també s’ha consolidat com un centre de benestar i salut. «Es va fer un gran canvi i es va apostar per ser un club polivalent», afirma en David Valeriano, gerent del club. Així doncs, amb el temps s’han anat millorant els serveis i se n’han incorporat de nous. «Era una tendència necessària, ja que els socis ho demanaven», certifica el gerent.

El club se sustenta en tres grans pilars: l’esport, especialment el tennis i el pàdel; la salut i finalment, les relacions socials. Aquests dos últims són els menys coneguts d’aquesta entitat. Des del Club es pretén que venir al tennis sigui com anar a un espai d’oci i desconnexió. Un espai familiar, que englobi petits i grans, amb espais infantils, restaurant i zona d’esbarjo.

Pel que fa a la salut, el gimnàs del centre compta amb nombroses activitats: des de classes de ball, a classes de ciclisme i màquines d’exercici variades. Des de la junta directiva s’ha aposat, en els últims anys, per incorporar les noves tecnologies. Dels prop de 1.800 socis una bona part els que freqüenten el gimnàs. Disposen d’un token, una xapa personalitzada que els permet veure el seguiment del seu exercici setmanal. Aquesta és una nova manera de fidelitzar a l'usuari i de crear-hi un vincle més directe. A més, alguns dels aparells duen incorportats pantalles per a connectar-se a internet i distreure`s mentre realitzen exercici.

El gimnàs disposa de l'última tecnologia i les màquines incorporen connexió a internet

Pel que fa a les classes, el centre té a l’abast de l’usuari sessions de ciclisme virtual, afegint així més hores a les classes tradicionals. En ball tenen una àmplia gamma que passa de la zumba a la salsa. Altres activitats poden ser les sessions de Pilates, ioga, benestar d’esquena o tonificació, entre d’altres. Tot això es complementa amb la secció de fisioteràpia, perruqueria i estètica. D’altra banda, un nutricionista pot fer un seguiment alimentari i marcar objectius d’exercici i pautes nutricionals a tot el soci que així ho desitgi.

La situació quasi privilegiada de les seves instal·lacions a Cala Romana fan possible que destaqui la seva secció de running, ja que els socis poden gaudir de la platja i el bosc de la Marquesa. «Cada cop la gent es vol cuidar més i intenta crear bons hàbits», s’assegura des de la Junta Directiva. D’aquí el canvi constant, la renovació i millores, tot per adaptar-se a les necessitats dels seus socis.

El Club Tennis Tarragona ha demostrat que no únicament té qualitat esportiva i competitiva en el tennis i el pàdel, sinó que també és una gran aposta per la salut i el benestar dels seus socis, siguin individuals o famílies.

? Nom: Club Tennis Tarragona

? Adreça: Ctra. del Tennis (Urb. Cala Romana)

? Web: www.tennistarragona.com

? A/e: secretaria@tennistarragona.com

? Horari: Obert de dilluns a diumenge de 7.30 h a 22 h de forma ininterrompuda.

 

Comentarios
Multimedia Diari