El Cor i Orquestra de la URV obrirà el Festival de Santes Creus

Actuarà l’1 de juliol al Reial Monestir acompanyat del Cor i Orquestra Unesco Barcelona. Tocaran el Rèquiem de Mozart 

23 junio 2017 08:29 | Actualizado a 23 junio 2017 08:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Reial Monestir de Santes Creus tornarà a ser al juliol l’escenari del Festival de Música, un cicle de concerts que recupera un dels esdeveniments culturals més importants de les comarques de Tarragona. Enguany estarà dedicat a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Amb el títol ‘Música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori’, el festival oferirà una proposta musical dedicada a finalitats i entitats fortament arrelades a les comarques tarragonines.

El Festival de Música de Santes Creus constarà de tres concerts, que tindran lloc els dies 1, 15 i 29 de juliol, a les 21.30 h, a càrrec de prestigiosos intèrprets. Tots se celebraran en l’antic dormitori dels monjos, un espai amb extraordinària sonoritat. 

El concert inaugural (1 de juliol) anirà a càrrec del Cor i Orquestra de la Universitat Rovira i Virgili i del Cor i Orquestra Unesco Barcelona sota la direcció de Gonçal Comellas, que interpretaran el Rèquiem de Mozart. 

El segon (15 de juliol) és un extraordinari concert amb obres de Beethoven: la Cinquena simfonia i el Concert per a piano i orquestra núm. 5 Emperador. Interpretats per l’Orquestra Unesco Barcelona; amb Gonçal Comellas, director, i Josep M. Colom, al piano

El concert de cloenda (29 de juliol) es dedica a obres de Bach, sota el títol Concerts de Brandenburg. Intèrprets: Orquestra Unesco Barcelona; Gonçal Comellas, director; Claudi Arimany, flauta; Jordi Gendre, flauta, i M. Victòria Fernández, violí.

Les entrades es poden adquirir en línia a El Corte Inglés (a la seva plataforma web i als centres comercials), a la plataforma web https://entradas.codetickets.com/entradas/fundaciomusicasolidaria i al mateix Monestir de Santes Creus el dia del concert. 

Els beneficis es destinaran a l’Hospital Provincial de dia Mas Sabater

En aquesta edició de la represa, els beneficis es destinaran a l’Hospital Provincial de dia Mas Sabater a Reus, que ajuda a millorar la qualitat de vida dels afectats de la província de Tarragona per l’esclerosi múltiple i altres malalties neurodegeneratives. 
 

Fundació Música Solidària 
La Fundació Música Solidària neix amb la voluntat d’organitzar concerts solidaris, entenent-los com una eina eficaç d’acció i cooperació social. Cada concert es converteix en la visualització i la reflexió sobre una realitat social. Ens agrada dir que els nostres concerts són quelcom més que espectacles musicals; són una finestra oberta a la societat on música i solidaritat van de la mà.

El festival està impulsat per la Fundació Música Solidària, amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i Repsol.

Comentarios
Multimedia Diari