Más de Naltros

El Festival Barnasants 2017 posa a la venda les entrades pel concert de Lídia Pujol a Altafulla

Actuarà divendres a La Violeta

Redacció

Whatsapp
El Festival Barnasants 2017 posa a la venda les entrades pel concert de Lídia Pujol a Altafulla

El Festival Barnasants 2017 posa a la venda les entrades pel concert de Lídia Pujol a Altafulla

El Teatre Casal La Violeta d’Altafulla acollirà aquest divendres 17 de febrer a les 20:30h una nova actuació del Festival Barnasants 2017. En aquesta ocasió, l’encarregada d’amenitzar la vetllada serà Lídia Pujol, que, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, oferirà el recital revolucionari ‘tretze maneres de cantar les quaranta’. El repertori inclourà temes que la cantautora coneix a fons, com ara ‘La mala reputació’ de Georges Brassens, ‘País petit’ de Lluís Llach o ‘Todo cambia’ de Julio Numhauser.

Es tracta d’una de les artistes amb més aura del panorama català actual, i amb l’extraordinària sensibilitat i la gran capacitat comunicativa que la caracteritzen tornarà a oferir al municipi una actuació de primer ordre.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 8 euros a través de l’enllaç http://barnasantstickets.cat/entradas. El cost a taquilla serà de 10 euros.

La primera actuació al municipi va tenir lloc el passat mes de gener en el marc de l’espectacle inaugural de ‘Les Kol·lontai’. Una inauguració col·lectiva que també es va presentar a Vic, a Barcelona, a Gelida, i a Terrassa, i que ara s’ha recollit en una maqueta que presenta quatre cançons de l’espectacle. La previsió és que properament se n’editi un disc.

El festival de cançó d’autor Barnasants és una de les mostres més consolidades al nostre territori. A dia d’avui té un gran ressò a tots els nivells, i representa la reivindicació de la cultura catalana.

La tercera i darrera proposta del cartell d’enguany a Altafulla tindrà lloc l’1 d’abril a les 9 del vespre al Casal La Violeta. En aquesta ocasió el nom de dona serà el de Marina Rossell.

Temas

  • NALTROS

Comentarios

Lea También