El Festival de Dixieland de Tarragona aplegarà més de 100 activitats en 50 espais

La 21a edició del certamen se celebrarà del 25 al 29 de març

19 mayo 2017 23:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més d'un centenar d'actuacions en una cinquantena d'espais. Aquests són els números del Festival de Dixieland de Tarragona, que tornarà a sortir al carrer amb l'arribada de la primavera. En la que serà la 21a edició, del 25 al 29 de març -amb actes previs del 16 al 28-, el festival abordarà tres gèneres que es van fer molt populars a l'Amèrica del Nord durant la primera meitat del segle XX, el bugui-bugui, el swing i el rythm&blues. Una altra de les novetats del certamen d'aquest any és el nou director artístic, el músic tarragoní, Kike Colmenar.

Alguns dels esdeveniments destacats són el concert de The Original Glenn Miller Orchestra & The Irresistibles Andrews Sisters al Teatre Tarragona. Dani Nel·lo, Mario Cobo & Los Hucklebucks actuaran al Magatzem. Els Flamingo Tours o la Fundación Tony Manero oferiran els seus espectacles a la Sala Zero i el trompetista Raynald Colom, al Bebop.

Però el Dixie també surt al carrer i arriba a espais ben diversos com biblioteques, centres cívics o el parc de l'Amfiteatre, sovint acompanyats de música en viu i altres activitats com el cinema, el ball o la gastronomia.

 

Nou director artístic

El músic i productor tarragoní Kike Colmenar estrena aquest any la direcció artística del festival. Amb una àmplia experiència com a músic, ha participat en gires i ha enregistrat amb artistes tan diversos com Santiago Auserón, Joan Isaac, Conrad Setò, Cafè París, Big Band del Taller de Músics de Barcelona o Quartet Brossa.

Ha treballat en diverses tasques d'organització als festivals de Jazz de Teruel, Kesse, ETC i Festival Internacional Dixieland de Tarragona. També és creador del festival Altacústic.

Comentarios
Multimedia Diari