El Galaxy Book permet una sincronització total amb smartphones

La companyia defineix el nou dispositiu com el seu "2 en 1 més potent i versàtil"

14 junio 2017 06:45 | Actualizado a 21 noviembre 2017 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Galaxy Book és la nova aposta de Samsung per a les tauletes tàctils convertibles en portàtils. L'empresa sud-coreana, que acaba de treure a la venda el seu nou producte a Espanya, el defineix com el seu "2 en 1 més potent i versàtil", que destaca especialment per la seva capacitat de sincronitzar-se amb smartphones compatibles. 
Gràcies al programa Samsung Flow, el Galaxy Book pot connectar-se amb qualsevol dispositiu mòbil amb Android 6.0 o superior i amb reconeixement d'empremta dactilar. D'aquesta forma, es pot utilitzar el reconeixement biomètric dactilar del mòbil compatible per desbloquejar el convertible de Samsung. Així, Samsung Flow garanteix la seguretat del dispositiu. 
Samsung Flow també és capaç de transmetre les notificacions de diferents apps del mòbil al Galaxy Book. Gràcies a això, es pot contestar per WhatsApp, Twitter o per correu directament des de la tauleta tàctil. D'altra banda, el programa també permet la transferència d'arxius entre el Galaxy Book i el mòbil, i viceversa. 

Un altre dels serveis destacats que Samsung ha implementat en el Galaxy Book és Air Command, un programa per millorar l'experiència tàctil de la tauleta tàctil que ja està integrat en alguns mòbils de la companyia. Amb l'ajuda d'un llapis tàctil S Pen, aquesta eina permet un accés directe als programes d'escriptura, així com a la creació i modificació de documents i notes. 
El S Pen de Samsung també ha rebut millores respecte als models previs. El llapis tàctil del Galaxy Book s'ha dissenyat amb la tecnologia Wacom, que reconeix fins a 4.096 nivells diferents de pressió --els primers models de S Pen reconeixien 1.024 nivells--. Això també s'aconsegueix gràcies a una punta més petita de 0,7mm, que permet més sensibilitat. A més, aquest llapis s'ha dissenyat amb una forma rectangular per millorar l'agafament. 
Malgrat la "innegable importància" del format tàctil en el Galaxy Book, Samsung opina que per a ells "el teclat mai ha mort". Per això, l'empresa sud-coreana ha volgut remarcar aquesta funció en el seu nou producte amb un teclat més gran però alhora lleuger. A més, s'ha afegit un sistema de retroil·luminació en el teclat que s'activa automàticament en entorns de baixa lluminositat.  

Comentarios
Multimedia Diari